Celia, noi declarații în ultimele zile de sarcină! Cum se simte vedeta: „Sunt niște dureri destul de puternice”

Celia
Celia

Artista mai are puțin până să devină, oficial, mămică pentru a doua oară! Cu ce probleme se confruntă înaintea nașterii?

Celia, frumoasa artistă în vârstă de 37 de ani, se poate declara cea mai fericită femeie din lume! Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de iubire cu soțul ei, Ardeli Ancuța, iar împreună au o familie minunată, care în curând se va mări cu încă un membru. Celia este însărcinată pentru a doua oară și în doar câteva zile va aduce pe lume o fetiță, pe care abia așteaptă să o țină strâns la piept.

Artista și partenerul ei de viață mai au un băiețel, pe nume Angelo Ioan, în vârstă de 9 ani.

Citeste si: Celia a dezvăluit numele fetiței ei! Când va naște artista pentru a doua oară

Celia și Ardeli Ancuța, soțul ei
Celia și Ardeli Ancuța, soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Celia, noi declarații în ultimele zile de sarcină!

Celia se află pe ultima sută de metri cu sarcina și recunoaște că au început să apară durerile, dat fiind faptul că burtica a ajuns să fie destul de mare.

Artista a mai spus că nu reușește să doarmă foarte mult și că în fiecare noapte se trezește din 40 în 40 de minute pentru că sarcina îi apasă un nerv, iar durerile sunt destul de puternice.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Într-adevăr, e o perioadă destul de greuță, ultimele zile înainte de naștere.

Burtica mea este imensă, abia dorm. Din 40 în 40 de minute mă trezesc pe timp de noapte, pentru că sarcina mea apasă pe un nerv și sunt niște dureri destul de puternice. Dar mai am foarte, foarte puțin.

Burtica sau burtoaca mea așa se prezintă, o imensitate, de aceea și durerea pe care o am. Probabil alte femei au burta ca a mea cu gemeni.

Camera este aproape gata. Vă pup și vă mulțumesc că-mi sunteți aproape”
, a spus Celia pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Celia s-a retras din industria muzicală după ce a rămas însărcinată: „Nu-mi mai găsesc locul...”

Celia, noi declarații în ultimele zile de sarcină!
Celia, noi declarații în ultimele zile de sarcină![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Celia: „A trebuit să fac o intervenție aproape pe viu”

Sarcina frumoasei vedete nu a fost atât de ușoară pe cât se crede, spune ea. În luna ianuarie, Celia a avut nevoie de ajutorul medicilor de specialitate din cauza faptului că burtica îi pune presiune pe inimă, iar intervenția pe care a avut-o a fost extrem de dificilă și se pare că a fost făcută aproape pe viu.

„Au fost niște probleme care mi-au dat niște dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenție aproape pe viu. Sarcina pune presiune pe inimă, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul o să fie bine. Răspund foarte bine la tratament și nu e doza atât de mare încât să-mi fie teamă, plus că am început tratamentul doar din al treilea trimestru.

Se poate întâmpla să nasc mai devreme, dar, cu starea mea de spirit și cu Dumnezeu aproape, voi merge până la final.

Mai sunt cinci săptămâni. Sper ca aceste probleme să pot să le remediez după, să nu fie ceva pe care să-l port o viață întreagă. Voi naște prin cezariană și o va chema Clara Maria. Cred că mă voi descurca mai bine cu ea în brațe decât cu ea în burtică”, a declarat Celia, în urmă cu ceva timp, la AntenaStars.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Celia a fost cerută de soție pentru a doua oară de soțul ei! Totul s-a întâmplat în India: ”Eram fascinată de acel loc și de povestea lui!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies