Ceren Yılmaz strălucește în "Promisiunea", serialul care are premiera pe 13 noiembrie, la Kanal D “Zümrüt este un personaj complex în care se vor regăsi multe tinere”

Ceren Yılmaz strălucește în
Ceren Yılmaz strălucește în "Promisiunea", serialul care are premiera pe 13 noiembrie, la Kanal D “Zümrüt este un personaj complex în care se vor regăsi multe tinere”

Ceren Yılmaz, actrița principală din serialul "Promisiunea", ce va avea premiera pe 13 noiembrie de la ora 20.00, la Kanal D, s-a transformat într-una dintre cele mai iubite actrițe ale tinerei generații din Tucia, datorită interpretării rolului emoționant al lui Zümrüt Kuloğlu.

 În serialul “Promisiunea”, ce va fi difuat din 13 noiembrie, de luni pana joi, de la ora 20:00, la Kanal D, Ceren Yılmaz aduce la viață un personaj memorabil, pe Zümrüt Kuloğlu, o tânără inocentă care locuiește cu părinții ei și cele două surori, într-unul dintre cele mai sărace cartiere din Nevşehir (Cappadocia).  Zümrüt se străduiește din răsputeri să îşi susțină familia sa își accepte un loc de muncă la fabrica familiei Demirkan, una dintre cele mai puternice familii din Anatolia.

Cu toate acestea, mama tinerei, Ülfet, face tot ceea ce poate pentru ca fiicele ei să se căsătorească cu bărbați bogați pentru a scăpa de sărăcie.

 Zümrüt se confruntă cu presiunile mamei sale, mai ales că este îndrăgostită de Serhat, nepotul familiei pentru care lucrează. Însă viața sa se prăbușește atunci când află că Serhat a fost ucis în Siria, în timpul serviciului militar.

 Ceren Yılmaz impresioneaza cu interpretarea sa puternică în acest rol.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"Zümrüt este o femeie puternică, sensibilă, conștiincioasă, inteligentă și mândră. Am învățat de la ea să am răbdare. Mă regăsesc în devotamentul său pentru familie, în incapacitatea sa de a tolera nedreptatea, în bunăvoința pe care o arată tuturor, dar și în furia pe care o resimte când bunele sale intenții nu sunt înțelese corect.

Este un personaj complex în care se vor regăsi multe tinere. Zümrüt se străduiește din răsputeri să se opună dorințelor mamei sale de a o căsători cu un bărbat bogat, în detrimentul dragostei",  a spune Ceren Yılmaz despre rolul său.

În vârsta de 33 de ani, Ceren Yılmaz, originară din Samsun, s-a născut într-o familie care a încurajat-o întotdeauna să exploreze domeniul artistic. Tatăl său a fost cel care a înscris-o la cursurile secției de copii a Conservatorului.

În timpul ciclului primar și gimnazial, viața micutei Ceren a fost dedicată școlii, teatrului, dansului și voleiului. Iar la maturitate, aceasta s-a îndreptat către Universitatea Kocaeli, Facultatea de Arte Plastice, Departamentul de Scenografie. Frumusetea și talentul ei au fost repede observate, debutul pe micul ecran facandu-l cu rolul Hatice din serialul TV "Filinta".

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Telespectatorii Kanal D o vor putea urmări pe Ceren Yılmaz în producția excepțională "Promisiunea" începând cu 13 noiembrie, de luni până joi, de la ora 20:00. Nu ratați acest serial captivant, care va aduce în prim-plan povestea complexă și emoționantă a lui Zümrüt Kuloğlu, o tânără care se reinventează în căutarea adevăratei iubiri.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum a fost copilăria lui Laurențiu Reghecampf și cine l-a făcut să meargă pe drumul sportului? “A fost cel care m-a împins foarte tare să fac fotbal.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies