Cezar Amititeloaie s-a căsătorit. Vezi ce rochie a avut mireasa

Doctor Cezar și Manuela Alexuc
Nuntă Cezar Amititeloaie și Manuela Alexuc

Unul dintre cei mai doriți burlaci, Cezar Amititeloaie, din România s-a căsătorit cu aleasa inimii.

Îndrăgitul prezentator TV s-a căsătorit cu iubita lui, Manuela Alexuc, pe o frumoasă plajă din Thassos, iar petrecerea a durat nici mai mult, nici mai puțin de o săptămână.

 

Doctor Cezar, prezentatorul emisiunii Hello Chef, și-a unit destinul cu Manuela Alexuc. Mireasa a avut o ținută specială și surprinzătoare pentru invitați, optând pentru o rochie de mireasă ceva mai transparentă. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Prezentatorul emisiunii Hello Chef, Cezar Amititeloaie, s-a căsătorit cu Manuela Alexuc

Doctor Cezar Amititeloaie a avut mulți invitați la nuntă, toți au purtat haine de culoare albă. Manuela Alexuc a reușit să atragă toată atenția asupra ei cu apariția ei atrăgătoare. Pozele de la nuntă au fost realizate de Cătălin Paloșanu și distribuite pe rețelele de socializare pe cei doi proaspăt-căsătoriți.

Cezar Amititeloaie are 49 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta.

Acesta a terminat Facultatea de Medicină din Iași, după care a devenit fondatorul brandului Vivertine, proiect care oferă servicii și din categoria fitness, și din categoria medicală. Cezar este medic specialist cardiolog, antreprenor, iubitor de sport, psihologie si nutriționist. 

Doctor Cezar a hotărât să se axeze pe carieră din dorința de a-i învăța pe oameni să fie preventivi când vine vorba de problemele de sănătate pe care le-ar putea întâmpina, totodată să-și schimbe în bine stilul de viață.

Anul acesta a devenit și prezentator la emisiunea Hello Chef, împreună cu Roxana Blenche, finalista competiției de gătit Chefi la Cuțite.

Manuela Alexuc, divina mireasă, a terminat în anul 2010 cursurile Facultății de Filosofie și Științe Politice la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, după care a mai făcut și un master în Economie și Afaceri Internaționale. Pesemne că Manuela Alexuc este o femeie inteligentă, căreia i-a plăcut școala.

Din anul 2017, Manuela lucrează ca PR și ca manager de vânzări la Vivertine împreună cu soțul ei, brand fondat de Cezar Amititeloaie. 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies