Cezar Ouatu, declaratii in exclusivitate: "Multa lume m-a inteles gresit si m-a judecat total aiurea"

Cezar Ouatu, declaratii in exclusivitate:
Cezar Ouatu, declaratii in exclusivitate: "Multa lume m-a inteles gresit si m-a judecat total aiurea"

Cezar Ouatu a fost aspru criticat dupa ce la X Factor Marea Britanie ar fi spus ca e italian.

"Romanii au darul asta sa fie carcotasi", a spus Cezar Ouatu in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Cezar Ouatu a incercat sa explice ce s-a intamplat la X Factor Marea Britanie. "Ei au taiat foarte multe la montaj. Din interviurile alea s-ar fi inteles ca sunt super roman, nu roman! Sunt roman 100%. Sunt foarte mandru ca sunt roman.

Imi place Simon Cowell, imi doresc sa mai lucrez cu el. Imi pare bine ca am reusit sa stabilesc un contact cu ei. Am fost lesinat. Lesinat la propriu. Sala in picioare, oameni care nu ma stiu. Pentru mine a fost WOW. O piesa nisata, din repertoriul clasic. Este purul adevar. Acolo totul era focalizat pe cariera artistica. Am spus datele semnificiative: m-am nascut in Romania, am crescut in Italia.
Acolo am terminat Conservatorul. Daca eram italian, eram la Rai Uno", a mai declarat contratenorul la Teo Show.

"Multa lume m-a inteles gresit si m-a judecat total aiurea! Am povestit multe despre mine si Romania, dar ei au ales un moment foarte scurt. Am ingrijit batrani in Italia, am facut de toate acolo. Cunosc conditia diasporei. Imi iubesc tara, dar nu m-am dus acolo drept caz social, caz social, ci ca artist, reprezentandu-ma pe mine si muzica mea", a explicat Cezar Ouatu la Kanal D.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Orice femeie trebuie sa stie! 10 trucuri pentru un par lung si frumos ca in reclame

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies