Cezar Ouatu: "Sunt adeptul a tot ce inseamna haute couture italian"! Uite care sunt brandurile lui favorite

Cezar Ouatu:
Cezar Ouatu: "Sunt adeptul a tot ce inseamna haute couture italian"! Uite care sunt brandurile lui favorite

Cezar Ouatu se pregateste de lansarea primului sau album, "Cezar - The Voice of Love".

Intr-o pauza intre repetitii si aparitii in emisiuni, Cezar a stat de vorba cu noi si ne-a povestit despre femeie, dragoste, moda si noile sale proiecte.

 

1. Ce inseamna "femeia" pentru Cezar?

Femeia pentru mine este cel mai esential lucru, fara de care nu ar exista viata, referindu-ma la femeia-mama. Cred ca femeia este un factor vital in viata noastra. Pentru mine, femeia este totul, chiar pentru simplul fapt ca ea este cea care perpetueaza  specia.

Mai ales ca duce in pantec acesti ingerasi, copiii. Pentru mine, rolul unei femei e sfant.

2. Ai facut lucruri nebunesti pentru o femeie vreodata?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Am facut pentru dragostea pe care i-am purtat-o unei femei. Pentru ca atunci cand iubesti, nimic nu ti se pare imposibil.

Daca ar fi sa iti dau un exemplu, iti spun ca faceam naveta Milano-Ploiesti de doua ori pe saptamana. Faceam 4000 de kilometri ca sa pot veni in tara pentru o zi sau doua ca sa imi vad iubita. Alte lucruri nebunesti...am dat la o parte contracte sau concerte pentru a fi alaturi non-stop in proiectele profesionale ale ei. Cand iubesti, nu mai tii cont.

3. Cauti un anumit tip de femeie? Ai un tipar?

Pentru mine, ceea ce este esential la o femeie sunt ochii, in primul rand.

Nu am un tipar neparat, adica sa fie blonda, bruneta sau roscata. Cu toate ca daca este sa fac o statistica, am avut mai mult blonde. Dar la mine au contat foarte mult ochii, cat de expresivi sunt. Apoi sunt importante mainile. In primul rand, trebuie sa ai cu cine discuta. Pana la urma, degeaba ai o papusa Barbie de Romania. Eu nu suport femeile artificiale. Cu cat mai natural, cu atat mai bine.
La mine conteaza lucrurile legate de expresivitate. Discursul pe care il are conteaza. Degeaba ai o frumusete, daca atunci cand deschizi gura nu zici nimic. La un moment dat te plictisesti de femeia respectiva, daca ai aspiratii mai mari, bineinteles.

4. Pentru ca tot vorbim despre frumusete, tu ai un look impecabil. Ai secrete?

Nu, eu sunt sauvage man. Am prieteni care se fardeaza, care se lacuiesc, dar eu nu sunt asa.

O ingrijire din asta in exces duce cumva in alta parte, in care lumea ma asimileaza uneori din cauza abilitatii mele vocale. Iti dai seama daca m-as mai si pensa? Eu sunt un heterosexual mai mult decat convins si sunt genul de barbat mai salbatic. Ingrijit, cu igiena la zi, sunt un mare pasionat de moda. Defectul acesta il am din anii cat am stat in Italia, in Milano, capitala modei.
Vreau sa spun ca tine si de un instinct estetic pe care l-am avut de cand m-am nascut, adica imbinarea culorilor si bunul gust. Probabil mai fac si eu gafe, poate pun o camasa cu dungi cu pantaloni cu buline, dar ma ingrijesc, nu excesiv. Nu in sensul de a deveni o papusa masculina.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

5.

Ai branduri preferate de imbracaminte si anumiti designeri preferati?

Sunt adeptul a tot ce inseamna haute couture italianesc. Acolo moda este la ea acasa. Imi place foarte mult tot ce inseamna materialele foarte bune si materialele lejere si de mare calitate pe care le foloseste Giorgio Armani in costume. In rest, pe sport imi place mult La Martina, apoi Ralph Lauren. Am si o croitorie veche, transmisa din tata in fiu, se numeste croitoria Sartoria Rossi. Se afla in Milano. Imi plac pe partea de eleganta, incepand de la costum, la un smoking pe care le faci comanda. Alexandru Ciucu imi place foarte mult. In ultima vreme m-am regasit foarte mult in moda celor de la Ego Men's Fashion din Romania. Au costume foarte faine si materiale bune. La mine, haina este in functie de starea mea de spirit. Mie imi plac si hainele Michael Jordan. Exista o linie de la Nike cu astfel de tinute, cu sepci si tinute de hip-hop. Intr-o zi pot sa ma imbrac, de exemplu, mai inflorat. Nu sunt adeptul unei singure culori, dar imi plac mult culorile pastel. Eu sunt un om care merge pe maro, bej, cafeniu, bej, acel gen. Si asta se reflecta in grafica afiselor mele, in grafica albumului meu. Nu imi plac culorile extravagante.

6. Ce pregatesti in viitor?

Cea mai importanta realizare pentru mine este lansarea primului album pop opera din Romania. Eu zic ca este unul dintre cele mai complexe din punct de vedere stilistic. Este unul dintre rarele albume pop opera la nivel international facute de un contratenor. Se va numi "Cezar- The Voice of Love", va fi un album care va promovat printr-o serie de concerte la nivel national, inaugurata pe 8 martie, la Ploiesti, cu toata sala in picioare. Pe acest album veti asculta de la "Who Wants To Live Forever", "Historia de un Amor", pana la arii de opera, dance, latino sau pop. Toate sunt reorchestrate de mine, iar productia muzicala este realizata in colaborare cu Andrei Tudor. Acest album este copilul meu pentru ca am lucrat zi si noapte de la ce inseamna productia muzicala si grafica. Intr-o lume digitala, acesta este albumul pe care iti face placere sa il ai in mana.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies