Majda Aboulumosha a dezvăluit una din rețetele pentru care a fost extrem de apreciată în mediul online, și anume chec cu fistic și zmeură.
Cunoscuta prezentatoare TV este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde nu împarte doar momente din viața ei profesională, ci și ceea ce face de zi cu zi, în afara activităților de pe micile ecrane. Aceasta dezvăluie numeroase rețete cu urmăritorii ei, iar de această dată a împărtășit rețeta checului cu fistic și zmeură, care a fost extrem de apreciat în online. „Deși abia reușesc în ultima vreme să respir, nu de la mâncare, de la câtă treabă am, îmi doresc să fac tot posibilul să vă las o parte din rețetele pe care le fac în timpul emisiunii.
Ingrediente:
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
- 150 g unt nesărat de 80% la temperatura camerei
- 180 g zahăr
- 5 ouă
- 320 g faina
- 100g iaurt grecesc
- 1 praf de copt
- esență vanilie
- 50 ml lapte
- 200 g zmeură proaspătă
- Cremă de fistic 150 g (puteți să luați din comerț)
- Sau să o faceți acasă așa:
- 280 g fistic decojit și nesărat
- 400 g lapte condensat îndulcit
Cum pregătește Majda checul cu fistic și zmeură
Vedeta TV a explicat cum puteți realiza crema de fistic chiar la voi acasă, dacă nu doriți să o luați din comerț, iar ulterior a menționat cum trebuie să amestecați totul, de ce aveți nevoie, dar și cât de mult trebuie să stea la cuptor pentru rezultatul dorit. „Din cantitatea aceasta o să vă rămână (puteți pune pe deasupra dacă vă place mult fistic sau să păstrați într-un borcan) dacă rezistă.
Dați totul prin blender( e foarte simplu de făcut). Necesar: Tava chec, foaie de copt, cuptor preîncălzit, un blender pentru mărunțit, robot de bucătărie sau mixer. Amestecați bine ouăle cu zahărul, puneți ingredientele lichide și după cele solide. Turnați jumătate de compoziție în tavă, după puteți să veniți pe deasupra cu fistic și zmeură și turnați iar compoziție. Dați la cuptor pentru 45 de minute la 180 de grade.”,