Chec in trei culori, simplu si delicios! Iata cum sa-l faci la tine acasa!

Chec in trei culori, simplu si delicios! Iata cum sa-l faci la tine acasa!

Acest chec este gustos si are un aspect foarte interesant. Vezi cum se prepara.

 

INGREDIENTE
Pentru compozitia galbena:
12 galbenusuri,
10 linguri de zahar,
6 linguri de faina,
10 linguri de ulei,
un plic praf de copt si esenta de vanilie
Pentru compozitia alba:
12 albusuri,
10 linguri de zahar pudra,
8 linguri de ulei,
6 linguri de faina,
un plic praf de copt si esenta de vanilie
Pentru compozitia neagra avem nevoie de 3-4 linguri de cacao.
MOD DE PREPARARE
Separam galbenusurile de albusuri.
Galbenusurile le batem cu zahar, dupa care adaugam uleiul, esenta de vanilie (un capacel) si la final faina in care am adaugat praful de copt.
Mixam pana devine o compozitie cremoasa dar un pic mai groasa ca smantana.
Albusurile le bate cu un praf de sare, dupa care adaugam treptat zaharul pudra, pana cand compozitia devine ca o bezea.
Adaugam uleiul, esenta (tot un capacel), faina in care am adaugat praful de copt si amestecam usor cu o lingura de lemn pentru o mai buna omogenizare si a nu se lasa compozitia.
ASAMBLARE:
Ungem doua tavi cu ulei, dupa care le tapetam cu faina.
Adaugam compozitia galbena in mod egal in tavi.
Peste compozitia galbena pudram cu cacao toata portiunea pana se acopera integral.
Cu o lingura adaugam peste stratul de cacao, compozitia de albusuri, impartind-o in mod egal in tavi.
Se vor coace la cuptor timp de 50 de minute.
Se vor taia reci.
Sursa


INGREDIENTE

Pentru compozitia galbena:


12 galbenusuri,
10 linguri de zahar,
6 linguri de faina,
10 linguri de ulei,
un plic praf de copt si esenta de vanilie

Pentru compozitia alba:

12 albusuri,
10 linguri de zahar pudra,
8 linguri de ulei,
6 linguri de faina,
un plic praf de copt si esenta de vanilie

Pentru compozitia neagra avem nevoie de 3-4 linguri de cacao.

MOD DE PREPARARE

Separam galbenusurile de albusuri.

Galbenusurile le batem cu zahar, dupa care adaugam uleiul, esenta de vanilie (un capacel) si la final faina in care am adaugat praful de copt.

Mixam pana devine o compozitie cremoasa dar un pic mai groasa ca smantana.

Albusurile le bate cu un praf de sare, dupa care adaugam treptat zaharul pudra, pana cand compozitia devine ca o bezea.

Adaugam uleiul, esenta (tot un capacel), faina in care am adaugat praful de copt si amestecam usor cu o lingura de lemn pentru o mai buna omogenizare si a nu se lasa compozitia.

ASAMBLARE:

Ungem doua tavi cu ulei, dupa care le tapetam cu faina.

Adaugam compozitia galbena in mod egal in tavi.

Peste compozitia galbena pudram cu cacao toata portiunea pana se acopera integral.

Cu o lingura adaugam peste stratul de cacao, compozitia de albusuri, impartind-o in mod egal in tavi.

Se vor coace la cuptor timp de 50 de minute.

Se vor taia reci.

Sursa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte