Checklist scurt pentru un bagaj de festival gata în 30 de minute

Checklist scurt pentru un bagaj de festival gata în 30 de minute
Checklist scurt pentru un bagaj de festival gata în 30 de minute

Ești gata de festival? Da, sezonul petrecerilor în aer liber este în toi, ceea ce înseamnă că ne așteaptă multe evenimente la care să fim prezenți și multe planuri de făcut. Dar, cum petrecerile sunt doar despre voie bună și distracție alături de prieteni, ai nevoie de un bagaj de festival care să-ți permită să rămâi organizat, indiferent de locația în care vei merge sau perioada pentru care vei fi plecat.

Dacă vorbim despre lucrurile esențiale pe care să le incluzi în bagajul tău, în capul listei trebuie să se regăsească actele personale, cardurile (nu lua bani cash foarte mulți), accesoriile utile și device-urile pe care le folosești zilnic. În această categorie putem include de la smartphone, smartwatch sau placa de întins părul și până la țigara electronică căreia să îi asiguri necesarul de lichide în aromele tale preferate. La smokemania există tot felul de dispozitive pe care le poți lua în considerare pentru bagajul de festival.

Uite un scurt checklist care să te ajute să economisești spațiu în rucsacul tău fără să uiți de lucrurile esențiale.

Verifică cu ce ai voie la festival

Înainte să începi să introduci lucruri în rucsacul sau în bagajul tău, verifică lista de obiecte permise și interzise la festival. Organizatorii au diverse recomandări pentru participanți, ceea ce înseamnă că va trebui să iei în calcul și aceste detalii, mai ales atunci când vei avea asupra ta tot bagajul sau o parte din lucrurile împachetate. Spre exemplu, în pagina oficială electriccastle.ro găsești o listă de recomandări pentru lucrurile pe care să nu le uiți acasă.

Lucrurile esențiale

Gândește-te bine la specificul festivalului. La cât durează el, unde este organizat și la vremea de afară. Poate vei avea nevoie de încălțăminte impermeabilă, de o umbrelă sau chiar de un cort. Sau, poate, îți sunt de ajuns o pereche de sandale, câteva tricouri de schimb și un hanorac. În funcție de toate aceste detalii, bagajul tău va cuprinde mai multe sau mai puține lucruri esențiale.

Produse pentru igiena personală

Sigur, ai nevoie de un bagaj de festival compact și ușor de manevrat. Cu toate acestea, printre hainele de schimb și accesoriile esențiale vei avea nevoie și de produse pentru igiena personală. Un gel de duș, o pastă de dinți, un deodorant și un prosop ar trebui să fie împachetate mai ales atunci când în preajma locației nu se regăsesc și centre comerciale de unde le poți achiziționa. Nu uita crema de plajă dacă urmează să petreci în aer liber pe timp de vreme caniculară.

Medicamente și o trusă de prim ajutor

La festival poate apărea și ceva neprevăzut. Însă, dacă ești bine pregătit, distracția nu va fi întreruptă. Așadar, ia cu tine medicamente esențiale în caz că răcești, te simți slăbit sau mănânci mai puțin echilibrat. Creează o mică trusă de prim ajutor cu pansamente și dezinfectant.

Nu uita să îți etichetezi rucsacul sau bagajul. Poți să-ți treci prenumele și un număr de contact în cazul în care rătăcești bagajul. Altfel, minimalizează și încearcă să rămâi

practic. Renunță la lucrurile care nu îți sunt neapărat necesare și mergi pe mâna articolelor versatile care pot fi combinate ușor în diverse ținute.

Pe scurt, cu cât ai un bagaj mai compact și mai ușor de manevrat cu atât ești mai câștigat. Verifică, așadar, checklistul de festival și asigură-te că nu îți va lipsi nimic în perioada în care ești plecat. Altfel, nu uita să te distrezi și să te bucuri de fiecare moment alături de prietenii tăi.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies