Cheesecake cu crustă și fructe de pădure deasupra. Perfect pentru a vă răsfăța cu ceva dulce și delicios!

Cheesecake cu crustă și fructe de pădure deasupra

Cheesecake cu fructe de pădure deasupra reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  Cheesecake cu crustă și fructe de pădure deasupra. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cel mai gustos Cheesecake cu crustă și fructe de pădure deasupra, preparat exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de  Cheesecake cu crustă și fructe de pădure deasupra

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  Cheesecake cu crustă și fructe de pădure deasupra, absolut delicioasa, în doar 6 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă de Cheesecake cu crustă și fructe de pădure deasupra este de 30 de minute

Timp de preparare – o ora

Timp total – o ora si 30 de minute

Re ț eta de Cheesecake cu crustă și fructe de pădure deasupra este pentru 8 persoane

Cheesecake cu crustă și fructe de pădure deasupra [Sursa foto: freepik]

Citește și: Cremă de zahăr ars. Un desert ușor de preparat cu puține ingrediente!

Ingrediente –  Cheesecake cu crustă și fructe de pădure deasupra

Pentru crustă:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

  • 200 g biscuiți Digestive mărunțiți
  • 100 g unt topit

Pentru umplutură:

  • 700 g brânză de vaci
  • 250 g cremă de brânză
  • 150 g zahăr
  • 3 ouă
  • 1 lingură de făină
  • 1 linguriță esență de vanilie

Pentru decor:

  • 250 g fructe de pădure (afine, zmeură, căpșuni, etc.)
  • 50 g zahăr pudră

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 8 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

Cheesecake cu crustă și fructe de pădure deasupra [Sursa foto: freepik]

Mod de preparare -  Cheesecake cu crustă și fructe de pădure deasupra

Pasul 1.   Preîncălziți cuptorul la 170 de grade Celsius și tapetați o formă de tort cu diametrul de 20-22 cm cu hârtie de copt.

Pasul 2. Pentru crustă, amestecați biscuiții mărunțiți cu untul topit până se omogenizează. Puneți compoziția în formă și apăsați bine cu spatele unei linguri, astfel încât să se formeze un strat compact. Lăsați crusta la frigider timp de 30 de minute.

Pasul 3. Pentru umplutură, amestecați brânza de vaci, crema de brânză și zahărul într-un bol mare până când compoziția devine cremoasă. Adăugați ouăle unul câte unul, amestecând bine după fiecare adăugare. Adăugați apoi făina și esența de vanilie și amestecați până la omogenizare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul 4. Puneți amestecul de brânză peste crusta din biscuiți și dați la cuptor timp de 45-50 de minute sau până când cheesecake-ul este ferm la atingere și marginea este ușor rumenită. Lăsați să se răcească la temperatura camerei și apoi lăsați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.

Cheesecake cu crustă și fructe de pădure deasupra [Sursa foto: freepik]

Pasul 5.   Pentru decor, puneți fructele de pădure într-un bol și adăugați zahărul pudră. Amestecați ușor și lăsați fructele să se macereze timp de 30 de minute. Puneți fructele deasupra cheesecake-ului înainte de servire.

Pasul 6. Asigurați-vă că brânza de vaci și crema de brânză sunt la temperatura camerei înainte de a le folosi, astfel încât să se amestece bine cu celelalte ingrediente. Pentru o crustă crocantă, puteți să o coaceți timp de 10-15 minute în cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius, înainte de a adăuga umplutura de brânză. Pentru a evita formarea crăpăturilor în cheescake, asigurați-vă că toate ingredientele sunt bine amestecate și nu le bateți prea mult după ce adăugați ouăle. Ouăle pot cauza coagularea excesivă a umpluturii, ceea ce poate duce la crăpături în timpul coacerii. Dacă doriți să schimbați aroma cheesecake-ului, puteți înlocui esența de vanilie cu alte arome, precum esență de lămâie sau portocală. Dacă nu aveți fructe de pădure proaspete, puteți utiliza și fructe de pădure congelate. Lăsați-le să se dezghețe înainte de a le utiliza și apoi scurgeți excesul de lichid.

Cheesecake-ul cu crustă și fructe de pădure deasupra este gata și se poate servi. Poftă bună!

Cheesecake cu crustă și fructe de pădure deasupra [Sursa foto: freepik]

Citește și: Plăcintă cu carne. O rețetă tradițională din Brazilia!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mușchiuleț de vițel la grătar cu piure de morcov și sparanghel învelit în bacon. Un gust aparte cu care veți uimi toți invitații!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a