Cheesecake cu mango. Un alt desert răcoritor!

retete de gustare

Cheesecake cu mango

Cheesecake-ul cu mango se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Cheesecake cu mango.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cel mai gustos Cheesecake cu mango, preparat așa cum se cuvine.

 

Rețetă de  Cheesecake cu mango

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 7 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de 30 de minute

Citește și: Care este diferența dintre făina 650 și 000. Înțelegerea tipurilor de făină și cum le folosim în bucătărie

reteta de cheesecake
Cheesecake cu mango[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Tort de cheesecake cu cafea. Rețetă pas cu pas pentru un desert care te va incânta simțurile!

Timp de preparare - o ora

Timp total - o ora si 30 de minute

Rețeta este pentru 6 persoane

cheesecake cu mango
Cheesecake cu mango[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ingrediente 

  • 300 g de biscuiți 
  • 100 g de unt, la temperatura camerei 
  • 500 g de piure de mango, preparat direct din fruct 
  • 10 g de gelatina 
  • 100 ml de apă 
  • 300 g de cremă de brânză 
  • 200 g de zahăr granulat 
  • 200 g de iaurt natural 
  • 20 ml de zeamă de lămâie 
  • 300 ml de smântână pentru frișcă 

Înainte de a

începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!

retete pentru desert
Cheesecake cu mango[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare 

  1. Pentru a crea această rețetă delicioasă de cheesecake cu mango, tot ce trebuie să faceți este să pregătiți toppingurile.
  2. Așadar, pui toți biscuiții într-o pungă de plastic și folosești un sucitor pentru a le zdrobi până devin bucăți fine. Odată ce ajungeți la acest pas, va trebui să adăugați untul pre-topit și răcit în pungă de fursecuri zdrobite. Amestecați bine, astfel încât untul să între cât mai mult în fursecurile din pungă.
  3. În continuare, veți avea nevoie de o tavă rotundă de copt de dimensiune adecvată.
    Așezați partea superioară a biscuitului direct acolo, neteziți și apăsați cu ajutorul unei spatule pentru a obține o suprafață cât mai netedă.
  4. Acum ne vom ocupa de piureul de mango. Așadar, curățați și tăiați unul sau două mango și pasați-le într-un blender pentru a obține un piure cât mai neted și omogen.
  5. În continuare vom pregăti și compoziția de brânză. Mai întâi, dizolvați gelatină în apă rece și lăsați deoparte să se hidrateze. Separat, punem crema de brânză și zahărul granulat într-un castron mare și amestecăm cu telul până se obține o cremă moale omogenă. Imediat după aceea, adăugați nu doar iaurtul, ci și piureul de mango și sucul de lămâie pe care le-am preparat. Amestecăm totul cât mai bine.
  6. Apoi încălziți gelatină rezultată în cuptorul cu microunde pentru aproximativ 20 de minute, adăugați-o în amestecul de brânză și amestecați bine. Separat, amestecați smântâna pentru frișcă până formează vârfuri moi, apoi folosiți o spatulă pentru a o îndoi cu grijă în amestecul de brânză. Se toarnă crema pe partea de sus a tăvii și se netezește cu o spatulă pentru a crea un strat neted. Pune tava la frigider pentru aproximativ o ora.
  7. În acest timp, faceți și jeleul de mango. În continuare, dizolvați gelatină în apă rece. Hidratați mai întâi gelatină. Adăugați apă, apoi adăugați piure de mango și zahăr și continuați să amestecați la foc mediu până când fierbe. După aceea, adăugați și gelatină și începeți să amestecați până când jeleul este ceea ce doriți. Se toarnă apoi peste desert și se pune la frigider, pentru încă 3 ore. După acest timp, desertul va fi scos din frigider și gata pentru a servi rețeta de astăzi. Poftă bună!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor. 

retete de prajituri de casa
Cheesecake cu mango[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Care este diferența dintre făina 650 și 000. Înțelegerea tipurilor de făină și cum le folosim în bucătărie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies