Acest cheesecake cu mere si caramel este absolut delicios! Se face repede, iar familia ta o sa fie incantata de gustul desavarsit.
Ingrediente:
Pentru crusta:
50 gr zahar brun
230 gr biscuiti graham
150 gr fulgi de ovaz
jumatate pachet de unt topit
Pentru cheesecake:
cca 450 gr crema de branza moale
2 linguri amidon de porumb
50 gr zahar brun
50 gr zahar alb
2 lingurite extract de vanilie
1/2 lingurita scortisoara
Pentru topping:
50 gr faina alba
50 gr fulgi de ovaz
50 gr zahar brun
1/2 lingurita scortisoara
2 linguri unt topit
2
Mod de preparare:
1. Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius.
2. Amesteca zaharul brun cu biscuitii faramitati, fulgii de ovaz si untul.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de si intinde compozitia in ea cat mai uniform.
4. Baga tava in cuptor pentru 5 minute, apoi las-o sa se raceasca.
5. Mixeaza crema de branza cu amidonul, vanilie, scortisoara, zaharul brun si zaharul alb.
6. Pune compozitia peste crusta din tava.
7. Acopera cu felii de mar.
8. Amesteca faina cu fulgii de ovaz, zaharul, scortisoara si untul.
9. Intinde compozitia peste mere.
10. Baga tava inapoi in cuptor, pentru 45-50 de minute.
11. Inainte de servire lasa 15 minute sa se raceasca.
12. Serveste cu caramel.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro