Aceasta reteta de ciocolata este simpla si delicioasa. Te vei indragosti de ea.
Ingrediente
400g de biscuiti digestivi cu ciocolata
100g de unt
225g de ciocolata simpla
150g de smantana pentru frisca
3 oua mari
100g zahar pudra
550g de crema dde branza lasata la inmuiat
Zahar pudra si pudra de cacao pentru decor
Frisca
Mod de preparare
1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Rupe biscuitii si mixeaza intr-un procesor alimentr pana cand sunt fini. Topeste untul intr-o tigaie si amesteca-l cu biscuitii. Pune mixul in tava si preseaza bine. Raceste.
2. Rupe ciocolata intr-un vas topeste la bain-marie. Indeparteaza de pe foc si adauga smantana. Bate ouale si untul pana cand obtii o crema groasa, apoi adauga si crema de branza. Adauga ciocolata.
3. Pune crema in peste biscuiti si coace timp de o ora si jumatate. Lasa la racit in tava. Presara zahar pudra si cacao si serveste cu frisca.
sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro