Cheesecake in oua de ciocolata! Iata cum se prepara minunatia!

Cheesecake in oua de ciocolata! Iata cum se prepara minunatia!
Cheesecake in oua de ciocolata! Iata cum se prepara minunatia!

Pastele se apropie si mai toata lumea face deja planuri cu ce va pregati pentru masa de duminica.

 

Ingrediente:
6-8 oua de ciocolata goale pe interior si de preferat fara surpriza
150g crema de branza Philadelphia
30g zahar pudra
jumatate lingurita zeama de lamaie
jumatate lingurita esenta de vanilie
130ml frisca( un plic Dr. Oetker)
2 lingurite nectar de piersici
o lingura de gem de caise
15g unt nesarat
Pentru inceput
taiem capetele  celor  6 oua si le punem in frigider cat timp facem crema( cel mai bine sa le puneti deja in forma pe care o vreti).
Mixam crema de branza cu zaharul pudra, zeama de lamaie si vanilia.
Pregatim frisca si o incorporam cu o spatula in crema de branza.
Punem cu lingurita in fiecare ou pana il umplem.
Lasam la frigider 30 de minute. Intre timp pregatim “galbenusul”. Punem intr-o oala untul, nectarul si gemul de caise si incalzim la foc mic, amestecand in continuu, pana cand compozitia devine consistenta.
Cand e gata,  lasam la frigider pana se intareste putin.
Scoatem cele 6 oua de la frigider si cu o lingurita scobim putin in centru.
Turnam incet din “galbenus” si lasam la frigider iarasi pentru cel putin 30 de minute.
Vezi cum se face reteta pas cu pas pe bibiskitchen.ro.

Ingrediente:

6-8 oua de ciocolata goale pe interior si de preferat fara surpriza
150g crema de branza Philadelphia
30g zahar pudra
jumatate lingurita zeama de lamaie
jumatate lingurita esenta de vanilie
130ml frisca( un plic Dr.

Oetker)
2 lingurite nectar de piersici
o lingura de gem de caise
15g unt nesarat

Pentru inceput taiem capetele  celor  6 oua si le punem in frigider cat timp facem crema( cel mai bine sa le puneti deja in forma pe care o vreti).

Mixam crema de branza cu zaharul pudra, zeama de lamaie si vanilia. 

Pregatim frisca si o incorporam cu o spatula in crema de branza. 


Punem cu lingurita in fiecare ou pana il umplem.  

Lasam la frigider 30 de minute. Intre timp pregatim “galbenusul”. Punem intr-o oala untul, nectarul si gemul de caise si incalzim la foc mic, amestecand in continuu, pana cand compozitia devine consistenta.

Cand e gata,  lasam la frigider pana se intareste putin.

Scoatem cele 6 oua de la frigider si cu o lingurita scobim putin in centru.
Turnam incet din “galbenus” si lasam la frigider iarasi pentru cel putin 30 de minute.

Vezi cum se face reteta pas cu pas pe bibiskitchen.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies