Chef Sorin Bontea a explicat, pas cu pas, cum pregătește un cheesecake la borcan.
Chef Sorin Bontea reușește să surprindă de fiecare dată pe toți cei care îl urmăresc pentru rețetele pe care le postează în mediul online, iar din câteva ingrediente, reușește să împartă secrete pentru mâncăruri delicioase și inedite. Bucătarul reușește să facă treaba mai ușoară tuturor celor care își doresc să petreacă mult timp în bucătărie, iar acesta încearcă întotdeauna să găsească alternative la formulele de bază și să vină în fața urmăritorilor cu ceva care să atragă atenția.
Cum pregătește chef Sorin Bontea cheesecake-ul la borcan?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
După ce pregătește compoziția pentru blatul cheesecake-ului, îl pune la frigider pentru răcit, iar ulterior trece la crema de brânză pe care o amestecă cu frișcă lichidă și smântână.
Bineînțeles, esențele sunt la fel de importante. Lasă totul la frigider, ideal ar fi peste noapte, apoi vine cu toppingul preferat pe deasupra.Ingrediente:
Citește și: Cel puțin 50 de oameni au murit într-un club cuprins de flăcări, noaptea trecută- stirilekanald.ro
- 250 g biscuiți
- 120 g unt
- 50 g zahăr
- 900 g cremă de brânză
- 80 g smântână
- 100 g zahăr pudră
- 10 g extract vanilie
- sucul de la jumătate de lămâie
- 125 ml frișcă lichidă

“În copilărie, când mă gândeam la desert, spuneam plăcintă cu brânză. Acum am crescut și avem cheesecake, dar total diferit. Vom face un cheesecake la rece. Avem biscuiți gata sfărâmați, adăugăm untul topit, zahăr, cei care iubesc scorțișoara, pot pune și scorțișoară măcinată. Practic asta este baza acestei prăjituri. Puteți folosi orice fel de biscuite, poate să fie cu cacao, simplu, digestiv. Acum vom face compoziția punem crema de brânză, adăugăm și smântână.