Cheesecake-ul New York cu căpșune se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de cheesecake New York cu căpșune.
Rețetă de Cheesecake New York cu căpșune
Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 4 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora
Citește și: Clătite umplute cu brânză și stafide. Un alt mod de a începe dimineața!
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citește și: Clătite umplute cu carne de pui și ciuperci. Un mic dejun mai mult decât sățios!
Timp de preparare - o ora
Timp total - 2 ore
Rețeta este pentru 4 persoane
Ingrediente
- 300 g biscuiți digestivi
- 80 g zahăr granulat
- 150 g unt, topit
- 1,5 kg cremă de brânză
- 250 g zahăr granulat
- 5 linguri de faina
- 7 ouă
- 100 ml smântână
- Coaja de la o lămâie
- 1 esență de vanilie
- 200 g căpșune
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ
Mod de preparare
- Pentru început, tot ce trebuie să faceți este să spargeți biscuiții până devin firimituri folosind mâinile sau un robot de bucătărie. Ulterior, pune firimiturile într-un bol de dimensiuni potrivite, și apoi adaugă zahărul și untul topit, în prealabil.
- Așadar, a venit momentul să ne ocupăm de prepararea umpluturii. Într-un alt bol, separat, amestecăm făina, zahărul și crema de brânză. Se amestecă cu telul electric sau manual, până când totul este omogen. Apoi, se adaugă ouăle pe rând, bătând bine, astfel încât toate ingredientele să se încorporeze așa cum ar trebui. Adăugați coaja de lămâie, esența de vanilie și smântâna pentru frișcă și amestecați-le cu un tel, uniform.
- A venit timpul să scoateți crusta din frigider și să turnați peste, umplutura. Introducem desertul în cuptor, timp de 15 minute, se coace la 170 de grade Celsius. Reduceți apoi temperatura cuptorului la 120 de grade Celsius și continuați să coaceți încă aproximativ o jumătate de oră. Asigurați-vă că cheesecake-ul este ferm, puțin umed și clătinat în centru, iar apoi îl scoateți din cuptor.
- După acest pas, rețeta de astăzi este gata de servit, decorat fiind cu câteva căpșune proaspete, fie întregi, fie tăiate în jumătăți, în funcție de preferințe. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.