Cheesecake San Sebastian, delicat și aromat cu cremă de brânză și aromă subtilă de vanilie, decorat cu căpșune zemoase și frunze de mentă proaspătă

best cheesecake san sebastian
Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra

Cheesecake-ul San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cel mai gustos Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra, preparat exact pe gustul vostru.  

 

Rețetă de  Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra

Cheesecake San Sebastian cu căpșune[Sursa foto: Freepik]

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra, absolut delicioasa, în doar 12 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă de Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra este de 20 de minute

Timp de preparare – 40 de minute

Timp total – o ora

Re ț eta de Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra este pentru 8 persoane

san sebastian cheesecake ingredients
Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cheesecake cu căpșune proaspete și mentă deasupra. Un desert care nu necesită coacere!

Ingrediente –  Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra

  • 600 de grame de brânză mascarpone
  • 400 de grame de smântână pentru frișcă (30-35% grăsime)
  • 5 ouă mari
  • 200 de grame de zahăr alb
  • 50 de grame de făină albă
  • 1 lingură de esență de vanilie
  • 1 linguriță de sare
  • Coaja rasă de la o lămâie
  • 500 de grame de căpșune proaspete

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 8 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cheesecake San Sebastian cu căpșune[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Supă delicioasă de roșii cu cappelletti și smântână de bazilic. O modalitate excelentă de a vă bucura de un gust aromat!

Mod de preparare -  Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra

Pasul 1.  Înainte de toate și înainte de a ne apuca de această delicioasă rețetă, tot ce trebuie să faceți este să   preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius.

Pasul 2.  Tapetați o tavă rotundă de tort cu hârtie de copt și ungeți marginile cu unt.

Pasul 3.  Într-un bol mare, amestecați 600 de grame de brânza mascarpone cu 400 de grame de smântâna pentru frisca, până când obțineți o compoziție cât mai omogenă cu putință.

Pasul 4.  Adăugați 200 de grame de zahăr treptat și amestecați bine după fiecare adăugare, pentru a va asigura că este de-a dreptul încorporat.

Pasul 5.

    Adăugați 5 ouă, unul câte unul, amestecând bine după fiecare adăugare, de asemenea, pentru a vă asigura că s-a încorporat așa cum trebuie.

Pasul 6.  Adăugați o lingură de esența de vanilie, coaja rasă de lămâie și o linguriță  de sare, toate rând pe rând, în timp ce continuați să amestecați bine.

Pasul 7.

 Adăugați 50 de grame de faina și amestecați până la omogenizare uniformă.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Pasul 8.  Turnați amestecul în tava pregătită și nivelați cu o spatulă cât mai bine cu putință, pentru a vă asigura că nu vor exista suprafețe peste care nu ați trecut îndeajuns de bine.

Pasul 9.  Coaceți la 200 de grade Celsius timp de 35-40 de minute, sau până când partea de sus a cheescake-ului este ușor rumenită și centrul este ferm la atingere.

Pasul 10.  Lăsați cheescake-ul să se răcească la temperatura camerei timp de cel puțin o oră, apoi puneți-l în frigider timp de cel puțin două ore.

Pasul 11. Spălați și curățați 500 de grame de căpșune și tăiați-le în sferturi sau felii. Decorați partea de sus a cheescake-ului cu căpșune proaspete înainte de servire.

Pasul 12. Această rețetă de San Sebastian Cheesecake cu căpșune proaspete deasupra este perfectă pentru orice ocazie specială sau pentru a vă răsfăța pe voi și pe cei dragi cu o gustare delicioasă. Savurați cu poftă!

Cheesecake-ul San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra este gata și se poate servi. Poftă bună!

san sebastian cheesecake reteta
Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra[Sursa foto: freepik]

Citește și: Supă cremă de ciuperci. Experimentează o explozie de gusturi cu supa cremă de ciuperci, o combinație rafinată între aroma de ciuperci și smântână!

 


Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Experimentează aroma unică a cheesecake-ului cu căpșune proaspete și mentă, un desert răcoritor și savuros!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies