Cheesecake-ul San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cel mai gustos Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra, preparat exact pe gustul vostru.
Rețetă de Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra
Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra, absolut delicioasa, în doar 12 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra este de 20 de minute
Timp de preparare – 40 de minute
Timp total – o ora
Re ț eta de Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra este pentru 8 persoane
Citește și: Cheesecake cu căpșune proaspete și mentă deasupra. Un desert care nu necesită coacere!
Ingrediente – Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra
- 600 de grame de brânză mascarpone
- 400 de grame de smântână pentru frișcă (30-35% grăsime)
- 5 ouă mari
- 200 de grame de zahăr alb
- 50 de grame de făină albă
- 1 lingură de esență de vanilie
- 1 linguriță de sare
- Coaja rasă de la o lămâie
- 500 de grame de căpșune proaspete
De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 8 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Mod de preparare - Cheesecake San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra
Pasul 1. Înainte de toate și înainte de a ne apuca de această delicioasă rețetă, tot ce trebuie să faceți este să preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius.
Pasul 2. Tapetați o tavă rotundă de tort cu hârtie de copt și ungeți marginile cu unt.
Pasul 3. Într-un bol mare, amestecați 600 de grame de brânza mascarpone cu 400 de grame de smântâna pentru frisca, până când obțineți o compoziție cât mai omogenă cu putință.
Pasul 4. Adăugați 200 de grame de zahăr treptat și amestecați bine după fiecare adăugare, pentru a va asigura că este de-a dreptul încorporat.
Pasul 5.
Pasul 6. Adăugați o lingură de esența de vanilie, coaja rasă de lămâie și o linguriță de sare, toate rând pe rând, în timp ce continuați să amestecați bine.
Pasul 7. Adăugați 50 de grame de faina și amestecați până la omogenizare uniformă.
Pasul 8. Turnați amestecul în tava pregătită și nivelați cu o spatulă cât mai bine cu putință, pentru a vă asigura că nu vor exista suprafețe peste care nu ați trecut îndeajuns de bine.
Pasul 9. Coaceți la 200 de grade Celsius timp de 35-40 de minute, sau până când partea de sus a cheescake-ului este ușor rumenită și centrul este ferm la atingere.
Pasul 10. Lăsați cheescake-ul să se răcească la temperatura camerei timp de cel puțin o oră, apoi puneți-l în frigider timp de cel puțin două ore.
Pasul 11. Spălați și curățați 500 de grame de căpșune și tăiați-le în sferturi sau felii. Decorați partea de sus a cheescake-ului cu căpșune proaspete înainte de servire.
Pasul 12. Această rețetă de San Sebastian Cheesecake cu căpșune proaspete deasupra este perfectă pentru orice ocazie specială sau pentru a vă răsfăța pe voi și pe cei dragi cu o gustare delicioasă. Savurați cu poftă!
Cheesecake-ul San Sebastian cu căpșune proaspete deasupra este gata și se poate servi. Poftă bună!