Vrei sa combini doua prajituri? Aceasta reteta de cheesecake tiramisu este perfecta pentru tine.
Ingrediente pentru 12 felii:
Pentru crusta:
270 gr. biscuiti digestivi cu scortisoara (3 pach x 90 gr)
100 gr. unt topit
4 linguri zahar tos
1 lingura cafea ness
1 lingurita esenta cafea
Pentru crema:
400 gr.
crema de branza natur
460 gr. crema caramel tiramisu (Kajmak)
1 plic gelatina fin maruntita
60 ml apa rece
un praf sare
200 gr. smantana de 20%
2 linguri ness in 2 linguri apa fierbinte
1 lingurita esenta cafea
Pentru decor:
1 lingura cacao pudra
1 lingurita cafea ness
"In robotul
de bucatarie am pus toate ingredientele pentru crusta si le-am maruntit.
Intr-o tava patrata cu latura de 23 cm (daca bine imi amintesc, ca n-o mai am ca sa o masor) am pus hartie de copt si apoi amestecul pentru crusta. L-am distribuit pe toata suprafata si l-am apasat cu dosul unei linguri, ca sa se compacteze intr-o baza ferma.
L-am bagat la frigider pana am continuat cu restul prajiturii.
Intr-o cratita am pus gelatina si 60 ml apa rece si am lasat-o sa se hidrateze.
In bolul de la mixer am pus crema de branza, crema tiramisu si un praf de sare.
Intr-un bol am pus 2 linguri de ness cu 2 linguri de apa fierbinte si le-am amestecat.
Intre timp, am pus pe foc mic cratita cu gelatina si am amestecat-o pana s-a dizolvat.
Nu are voie sa fiarba.
Am omogenizat cu mixerul crema si apoi am turnat incet gelatina, in timp ce mixerul lucra.
Am adaugat cafeaua peste cremele din bolul de mixer.
Am adaugat smantana si am omogenizat compozitia intr-o crema fina.
Am turnat crema peste crusta, am acoperit-o cu o folie alimentara si am bagat-o la frigider.",
scrie site-ul mybisque.com
Ingrediente pentru 12 felii:
Pentru crusta:
270 gr. biscuiti digestivi cu scortisoara (3 pach x 90 gr)
100 gr. unt topit
4 linguri zahar tos
1 lingura cafea ness
1 lingurita esenta cafea
Pentru crema:
400 gr. crema de branza natur
460 gr. crema caramel tiramisu (Kajmak)
1 plic gelatina fin maruntita
60 ml apa rece
un praf sare
200 gr.
smantana de 20%
2 linguri ness in 2 linguri apa fierbinte
1 lingurita esenta cafea
Pentru decor:
1 lingura cacao pudra
1 lingurita cafea ness
"In robotul de bucatarie am pus toate ingredientele pentru crusta si le-am maruntit.
Intr-o tava patrata cu latura de 23 cm (daca bine imi amintesc, ca n-o mai am ca sa o masor) am pus hartie de copt si apoi amestecul pentru crusta.
L-am distribuit pe toata suprafata si l-am apasat cu dosul unei linguri, ca sa se compacteze intr-o baza ferma.
L-am bagat la frigider pana am continuat cu restul prajiturii.
Intr-o cratita am pus gelatina si 60 ml apa rece si am lasat-o sa se hidrateze.
In bolul de la mixer am pus crema de branza, crema tiramisu si un praf de sare.
Intr-un bol am pus 2 linguri de ness cu 2 linguri de apa fierbinte si le-am amestecat.
Intre timp, am pus pe foc mic cratita cu gelatina si am amestecat-o pana s-a dizolvat. Nu are voie sa fiarba.
Am omogenizat cu mixerul crema si apoi am turnat incet gelatina, in timp ce mixerul lucra.
Am adaugat cafeaua peste cremele din bolul de mixer.
Am adaugat smantana si am omogenizat compozitia intr-o crema fina.
Am turnat crema peste crusta, am acoperit-o cu o folie alimentara si am bagat-o la frigider.",
scrie site-ul mybisque.com Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro
Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro
Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro