Cheesecake "Toblerone". Nu ai mai mancat asa ceva pana acum!

Cheesecake
Cheesecake "Toblerone". Nu ai mai mancat asa ceva pana acum!

Aceasta reteta este delicioasa si se prepara destul de usor. Iata ce ai de facut pentru desertul perfect.

 

Ingrediente
Pentru baza
150g biscuiti digestivi cu ciocolata neagra
75g unt sarat
40g fulgi de migdale macinati
Pentru umplutura
200g crema de branza
175g smantana pentru frisca
2 linguri de miere
200g Toblerone
Extra
150g ciocolata cu lapte
50g
nuga cu migdale
Mod de preparare
Topeste ciocolata cu lapte intr-un vas la microunde timp de 30 de secunde, pana deine lichida. Adauga intr-o forma de silicon in forma de piramida si asigura-te ca acopera toate laturile. Daca faci un cheesecake normal, sari acest pas.
Topeste ciocolata Toblerone intr-un vas la foc mic, apoi lasa la racit usor.
Bate smantana pentru frisca pana cand se intareste.
Bate crema de branza cu mierea in alt vas, apoi adauga frisca si ciocolata topita. Amesteca bine.
Pune umplutura in formele de silicon, umplandu-le trei sferturi. Apoi adauga bucati de nuga. Pune la congelator timp de 15 minute.
Pune in blender biscuitii si migdalele, apoi adauga untul topit.
Preseaza deasupra fiecarei piramide, fara a deteriora continutul de dedesubt. Pune inapoi la frigider.
Scoade piramidele si serveste cu ciocolata topita.
sursa

Ingrediente

Pentru baza


150g biscuiti digestivi cu ciocolata neagra
75g unt sarat
40g fulgi de migdale macinati

Pentru umplutura

200g crema de branza 
175g smantana pentru frisca
2 linguri de miere
200g Toblerone

Extra

150g ciocolata cu lapte
50g nuga cu

migdale

Mod de preparare

Topeste ciocolata cu lapte intr-un vas la microunde timp de 30 de secunde, pana deine lichida. Adauga intr-o forma de silicon in forma de piramida si asigura-te ca acopera toate laturile. Daca faci un cheesecake normal, sari acest pas.

Topeste ciocolata Toblerone intr-un vas la foc mic, apoi lasa la racit usor. Bate smantana pentru frisca pana cand se intareste.


Bate crema de branza cu mierea in alt vas, apoi adauga frisca si ciocolata topita. Amesteca bine.

Pune umplutura in formele de silicon, umplandu-le trei sferturi. Apoi adauga bucati de nuga. Pune la congelator timp de 15 minute.

Pune in blender biscuitii si migdalele, apoi adauga untul topit. Preseaza deasupra fiecarei piramide, fara a deteriora continutul de dedesubt. Pune inapoi la frigider.

Scoade piramidele si serveste cu ciocolata topita.


sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies