Cheesecake "Toblerone". Nu ai mai mancat asa ceva pana acum!

Cheesecake "Toblerone". Nu ai mai mancat asa ceva pana acum!

Aceasta reteta este delicioasa si se prepara destul de usor. Iata ce ai de facut pentru desertul perfect.

 

Ingrediente
Pentru baza
150g biscuiti digestivi cu ciocolata neagra
75g unt sarat
40g fulgi de migdale macinati
Pentru umplutura
200g crema de branza
175g smantana pentru frisca
2 linguri de miere
200g Toblerone
Extra
150g ciocolata cu lapte
50g nuga cu migdale
Mod de preparare
Topeste ciocolata cu lapte intr-un vas la microunde timp de 30 de secunde, pana deine lichida. Adauga intr-o forma de silicon in forma de piramida si asigura-te ca acopera toate laturile. Daca faci un cheesecake normal, sari acest pas.
Topeste ciocolata Toblerone intr-un vas la foc mic, apoi lasa la racit usor.
Bate smantana pentru frisca pana cand se intareste.
Bate crema de branza cu mierea in alt vas, apoi adauga frisca si ciocolata topita. Amesteca bine.
Pune umplutura in formele de silicon, umplandu-le trei sferturi. Apoi adauga bucati de nuga. Pune la congelator timp de 15 minute.
Pune in blender biscuitii si migdalele, apoi adauga untul topit. Preseaza deasupra fiecarei piramide, fara a deteriora continutul de dedesubt. Pune inapoi la frigider.
Scoade piramidele si serveste cu ciocolata topita.
sursa

Ingrediente

Pentru baza


150g biscuiti digestivi cu ciocolata neagra
75g unt sarat
40g fulgi de migdale macinati

Pentru umplutura

200g crema de branza 
175g smantana pentru frisca
2 linguri de miere
200g Toblerone

Extra

150g ciocolata cu lapte
50g nuga cu

migdale

Mod de preparare

Topeste ciocolata cu lapte intr-un vas la microunde timp de 30 de secunde, pana deine lichida. Adauga intr-o forma de silicon in forma de piramida si asigura-te ca acopera toate laturile. Daca faci un cheesecake normal, sari acest pas.

Topeste ciocolata Toblerone intr-un vas la foc mic, apoi lasa la racit usor. Bate smantana pentru frisca pana cand se intareste.

Bate crema de branza cu mierea in alt vas, apoi adauga frisca si ciocolata topita. Amesteca bine.

Pune umplutura in formele de silicon, umplandu-le trei sferturi. Apoi adauga bucati de nuga. Pune la congelator timp de 15 minute.

Pune in blender biscuitii si migdalele, apoi adauga untul topit. Preseaza deasupra fiecarei piramide, fara a deteriora continutul de dedesubt. Pune inapoi la frigider.

Scoade piramidele si serveste cu ciocolata topita.

sursa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a