Bucătarul Adi Hădean a dezvăluit secretul pentru crusta de pe carnea de pui.
Adi Hădean este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țară, bloggeri culinari și scriitori, apreciat tocmai pentru faptul că reușește de fiecare dată să aducă gastronomia la nivel de artă. Prin materialele sale și prin bucatele alese pe care le pregătește, bucătarul aduce mai aproape gustul tradițional, dar, totodată, știe care este momentul perfect în care să îmbine cu aromele exotice, iar treaba în bucătărie este mult mai ușoară în momentul în care explică, pas cu pas, ce avem de făcut.
Rețelele de socializare reprezintă locul unde toți iubitorii gastronomiei se adună și îl urmăresc pe bucătar, pentru a afla lucruri și secrete din bucătărie, dar și ce trebuie să facă pentru a obține rapid un preparat delicios, fără să stea prea mult pe gânduri.
Cum pregătește chef Adi Hădean crusta perfectă pentru puiul gătit acasă?
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Bucătarul pregătește întotdeauna și mâncăruri care aduc aminte de copilărie, iar din câțiva pași și cu mici secrete, gustul ajunge să fie unul inedit. De această dată, Adi Hădean a explicat cum putem și noi să facem o crustă perfectă pentru carnea de pui, iar totul stă în amestecul pe care îl realizăm din făină și amidon, apoi fiind adăugate condimentele
necesare. Se trece puiul prin acest amestec, după care prin oul bătut, apoi din nou prin amestecul de făină cu amidon. Lăsăm să se întărească 10 minute, iar la final mai adăugăm un strat de ou. Crusta realizată este cu adevărat specială și delicioasă, rapid și ușor de pregătit chiar la noi acasă „Cum obții sunetul acesta, respectiv o crustă cu adevărat crocantă? La trei măsuri de făină, adaugi o măsură de amidon. Amesteci bine, condimentezi cu sare, piper și boia, amesteci iar. Dai carnea (pui) prin amestecul acesta, apoi prin ou bătut și din nou prin amestec. O lași să se zvânte 10 minute, apoi o dai prin ou și la final prin amestecul de făină. Prăjești carnea în untură (de rață am folosit eu), o lași la scurs, deși nu prea are ce să se scurgă.”, a explicat chef Adi Hădean.View this post on Instagram