Chef Alexandru Sautner a dezvăluit soluția pentru a salva maioneza tăiată.
Chef Alexandru Sautner, cunoscutul bucătar, atât din show-rile culinare de la TV, cât și din rețetele pe care le împarte cu urmăritorii săi în mediul online, a venit și de această dată cu un truc care ar putea fi de mare ajutor pentru bucătărese. Acesta nu ezită de fiecare dată să împartă secrete din bucătărie și să le ușureze munca iubitorilor de gastronomie.
Motivul pentru care maioneza se poate tăia
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
De această dată, bucătarul a venit cu o soluție pentru maioneza tăiată și motivul pentru care aceasta se poate tăia ușor. Simplul fapt că schimbăm sensul direcției de amestec poate face ca aceasta să nu iasă cum ne dorim, iar zeama de lămâie nu reprezintă de fiecare dată o soluție pentru a repara ceea ce am stricat. “Atunci când punem prea mult ulei, s-ar putea să se taie maioneza. Și atunci mulți se întreabă ce facem când se taie maioneza. Unii vin să pună lămâie, poate să funcționeze, la mine nu prea funcționează cu lămâie. Ce se întâmplă? Când punem prea mult ulei sau maioneză, nu o batem în aceeași direcție, începem și ne schimbăm o dată stânga, o dată dreapta, maioneza noastră se poate tăia.”, a spus chef Alexandru Sautner.
Chef Alexandru Sautner dezvăluie soluția pentru a salva maioneza tăiată
Există o altă metodă simplă prin care putem să salvăm amestecul și să nu o mai luăm de la capăt.
@alexandrusautner 💪 Da, poți salva maioneza tăiată! Uite cum 🙌 #maioneza #maionezataiata #tips #tricks #chefsautner #chefalex ♬ sunet original- Alexandru Sautner