Chef Alexandru Sautner dezvăluie secretul pentru maioneza tăiată. Soluția ușoară prin care o putem lega. “Avem un remediu. Perfectă!”

Chef Alexandru Sautner dezvăluie secretul pentru maioneza tăiată. Soluția ușoară prin care o putem lega. “Avem un remediu. Perfectă!”
Chef Alexandru Sautner dezvăluie secretul pentru maioneza tăiată. Soluția ușoară prin care o putem lega. “Avem un remediu. Perfectă!”

Chef Alexandru Sautner a dezvăluit soluția pentru a salva maioneza tăiată.

Chef Alexandru Sautner, cunoscutul bucătar, atât din show-rile culinare de la TV, cât și din rețetele pe care le împarte cu urmăritorii săi în mediul online, a venit și de această dată cu un truc care ar putea fi de mare ajutor pentru bucătărese. Acesta nu ezită de fiecare dată să împartă secrete din bucătărie și să le ușureze munca iubitorilor de gastronomie.

Motivul pentru care maioneza se poate tăia

Citește și: Chef Alexandru Sautner dezvăluie greșelile pe care oamenii le fac înainte să pregătească friptura de miel. „Carnea trebuie să fie marinată cu 12 ore înainte.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum prepară chef Alexandru Sautner friptura de miel: „Eu nu am tăiat absolut deloc grăsimea de pe ea. Fără grăsime devine prea fadă și se usucă.”

De această dată, bucătarul a venit cu o soluție pentru maioneza tăiată și motivul pentru care aceasta se poate tăia ușor. Simplul fapt că schimbăm sensul direcției de amestec poate face ca aceasta să nu iasă cum ne dorim, iar zeama de lămâie nu reprezintă de fiecare dată o soluție pentru a repara ceea ce am stricat.  “Atunci când punem prea mult ulei, s-ar putea să se taie maioneza.

Și atunci mulți se întreabă ce facem când se taie maioneza. Unii vin să pună lămâie, poate să funcționeze, la mine nu prea funcționează cu lămâie. Ce se întâmplă? Când punem prea mult ulei sau maioneză, nu o batem în aceeași direcție, începem și ne schimbăm o dată stânga, o dată dreapta, maioneza noastră se poate tăia.”, a spus chef Alexandru Sautner.

Chef Alexandru Sautner dezvăluie soluția pentru a salva maioneza tăiată

Citește și: Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...- stirilekanald.ro

Există o altă metodă simplă prin care putem să salvăm amestecul și să nu o mai luăm de la capăt. Astfel, bucătarul a pus un gălbenuș de ou într-un alt vas, peste care a adăugat foarte încet compoziția de maioneză tăiată. Oul poate salva totul. În timp ce adăugăm maioneză pe care vrem să o reparăm, amestecăm rapid, în aceeași direcție, toată compoziția cu gălbenușul adăugat. Peste câteva minute maioneza arată ca scoasă din borcan și este perfectă pentru gătit. 

“Să știți că avem un remediu, putem să punem un gălbenuș de ou în alt vas, în alt castron, iar compoziția tăiată de aici să o punem încet, încet și o amestecăm foarte, foarte intens. Începem să amestecăm. Începem mai departe să punem uleiul. Uitați. Perfectă!”, a mai spus bucătarul.

 

@alexandrusautner 💪 Da, poți salva maioneza tăiată! Uite cum 🙌 #maioneza #maionezataiata #tips #tricks #chefsautner #chefalex ♬ sunet original- Alexandru Sautner



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Spaghete cu sos de roșii și chiftele. Pentru o cremozitate aparte, trebuie ținute puțin mai mult pe foc!

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Răzbunarea unui student din Constanţa. Și-a incendiat profesorul pentru nota primită la examen. Care este starea dascălului

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies