Chef Alexandru Sautner a dezvăluit soluția pentru a salva maioneza tăiată.
Chef Alexandru Sautner, cunoscutul bucătar, atât din show-rile culinare de la TV, cât și din rețetele pe care le împarte cu urmăritorii săi în mediul online, a venit și de această dată cu un truc care ar putea fi de mare ajutor pentru bucătărese.
Motivul pentru care maioneza se poate tăia
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro
De această dată, bucătarul a venit cu o soluție pentru maioneza tăiată și motivul pentru care aceasta se poate tăia ușor. Simplul fapt că schimbăm sensul direcției de amestec poate face ca aceasta să nu iasă cum ne dorim, iar zeama de lămâie nu reprezintă de fiecare dată o soluție pentru a repara ceea ce am stricat.
Chef Alexandru Sautner dezvăluie soluția pentru a salva maioneza tăiată
Există o altă metodă simplă prin care putem să salvăm amestecul și să nu o mai luăm de la capăt. Astfel, bucătarul a pus un gălbenuș de ou într-un alt vas, peste care a adăugat foarte încet compoziția de maioneză tăiată. Oul poate salva totul. În timp ce adăugăm maioneză pe care vrem să o reparăm, amestecăm rapid, în aceeași direcție, toată compoziția cu gălbenușul adăugat. Peste câteva minute maioneza arată ca scoasă din borcan și este perfectă pentru gătit. “Să știți că avem un remediu, putem să punem un gălbenuș de ou în alt vas, în alt castron, iar compoziția tăiată de aici să o punem încet, încet și o amestecăm foarte, foarte intens. Începem să amestecăm. Începem mai departe să punem uleiul. Uitați. Perfectă!”, a mai spus bucătarul.
@alexandrusautner 💪 Da, poți salva maioneza tăiată! Uite cum 🙌 #maioneza #maionezataiata #tips #tricks #chefsautner #chefalex ♬ sunet original- Alexandru Sautner