Chef Cătălin Scărlătescu a reuşit să topească nu mai puţin de 47 de kilograme în ultimele luni, iar acum a vorbit despre motivele care l-au determinat să slăbească, dar şi despre ce se găseşte în frigiderul lui.
”Aveam probleme de sănătate din cauza surplusului de kilograme şi calea spre sănătate a fost una singură: să slăbesc. Secretul e, aşa cum vă spuneam mai devreme, calitatea şi nu cantitatea.”, a mărturisit el atunci când a fost întrebat de ce a slăbit.
Mai mult de atât, în cadrul unui interviu, el a dezvăluit şi ce a făcut cu hainele vechi: ”Sunt încă pe o canapea, în dormitor.
De asemenea, el a dezvăluit şi ce se găseşte în frigiderul lui acum, când a slăbit atâtea kilograme şi n-a ezitat să răspundă la această întrebare: ”Apă plată, 3 conserve aduse din Portugalia – de mic mi-au plăcut conservele de peşte – şi ceva brânză bună.”,