Prepara o reteta rapida si gustoasa. Chef Doru de la "Draga mea prietena" iti spune cum!
Ingrediente
Un pachet foi de placinta
50 g unt3 cepe
Dafin, cimbru
Sare, piper, ulei de masline
1, 5 kg ciuperci
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Un ou
O legatura de marar
Mod de preparare
Se caleste ceapa intr-o lingura de ulei, se asezoneaza cu sare si piper, se adauga dafin, cimbru, apoi se adauga ciupercile tocate grosier.
Se caleste totul inca 10 minute, se scurge de excesul de zeama, se amesteca cu oul batut si marar proaspat tocat.
Foile se foile se impart in doua parti egale si se ung cu unt topit, una cate una.
Jumatate de foi se pun in tava, se intinde umplutura, apoi se acopera cu restul de foi.
Se unge cu putin ou deasupra si se da la cuptor la 180 grade, timp de 30 minute pana devine aurie.