Chef Sorin Scărlătescu, mesaj sfâșietor după ce Răzvan Ciobanu a apărut în emisiunea „Chefi”: „Nu am știut...”

Chef Sorin Scărlătescu, mesaj sfâșietor după ce Răzvan Ciobanu a apărut în emisiunea „Chefi”: „Nu am știut...”
Chef Sorin Scărlătescu, mesaj sfâșietor după ce Răzvan Ciobanu a apărut în emisiunea „Chefi”: „Nu am știut...”

Ce a transmis Sorin Scărlătescu după momentul lui Răzvan Ciobanu.

Luni seara, telespectatorii unei emisiuni culinare au avut parte de o surpriză de proporții, după ce au văzut că unul dintre invitați este chiar Răzvan Ciobanu.

La aproape șase luni de la moartea prematură a designerului, chef Cătălin Scărlătescu a transmis un mesaj, după ce Răzvan Ciobanu a reușit să impresioneze pe toată lumea cu preparatul său, o plăcintă pe care mama lui o pregătea mereu în copilărie.

Citeste si: Mama lui Răzvan Ciobanu suferă îngrozitor la mai bine de 3 luni de la moartea designerului: „Mi-ş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Detalii importante în ancheta morții lui Răzvan Ciobanu! Asta schimbă tot: "Avea cu el o pipetă"

Stângaci pentru că nu mai știa ordinea amestecării ingredientelor, Răzvan Ciobanu a sunat-o de mai multe ori pe mama sa pentru a afla detalii despre rețetă, iar la final, cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost impresionați și i-au oferit două cuțite. Unul dintre ele l-ar fi ajutat să treacă de preselecții și să fie în rândul concurenților.

Pe rețelele de socializare, Cătălin Scărlătescu a transmis câteva cuvinte despre Răzvan Ciobanu, cu care a colaborat ani întregi pentru a-i crea ținutele. Nimeni nu știa ce urma să se întâmple în ziua filmărilor, pe 23 aprilie, cu doar șase zile înainte de teribilul accident:

„I-am oferit un cuțit ca amintire, fără să știm atunci că el va rămâne în amintirea noastră mereu, că va pleca mult prea devreme.

Mulțumim Răzvan, ai fost un om talentat și un prieten bun. Să te odihnești în pace! ”, a transmis Cătălin Scărlătescu pe pagina sa de socializare.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Detalii importante în ancheta morții lui Răzvan Ciobanu! Asta schimbă tot: "Avea cu el o pipetă"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies