|| PROBLEME || Horoscop 26 iulie - 1 august 2021. O zodie poate primi o surpriză neaşteptată!

Horoscop 26 iulie 1 august 2021
|| PROBLEME || Horoscop 26 iulie - 1 august 2021. O zodie poate primi o surpriză neaşteptată!

Consultă horoscopul săptămânal 26 iulie - 1 august 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Săgetător sunt haotici în tot ceea ce fac!

Horoscopul săptămânal, 26 iulie- 1 august 2021, oferă câteva descrieri generale. Relațiile de la locul de muncă, par să se îmbunătățească. Totuşi relația cu partenerul de viaţă devine prioritară, pentru tine. Partenerul cere mai multe manifestări de afectivitate, dar și o discuție serioasă legată de viitorul relației de cuplu. Iată previziunile săptămânii 26 iulie- 1 august 2021 pentru toate zodiile! 

Horoscopul săptămânal oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop 26 iulie- 1 august 2021- Zodia Berbec

În această săptămâna ţi-ar prinde bine să porţi o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă, în legătură cu viitorul relaţiei voastre. Conjunctura astrală te ajută azi să spui tot ce ai pe suflet în fața lui. Ai de gând să faci ceva, doar pentru că este necesar ca fiecare dintre voi să se implice mai mult în perfecționarea relaţiei de cuplu.

Horoscop 26 iulie- 1 august 2021- Zodia Taur

Nu te mai grăbi să iei decizii pripite la locul de muncă. Stai şi gândeşte-te bine înainte de a face un pas important pentru viaţa ta, mai ales dacă nu ai dovezi clare. Încearcă să te pui pe picioare, dacă ai suferit o despărţire. 

Horoscop 26 iulie- 1 august 2021- Zodia Gemeni

Nativii zodiei Gemeni au mare nevoie de ajutor în rezolvarea unei sarcini, iar cei care se oferă nu sunt nici măcar prieteni cu ei. Conjunctura astrală le recomandă nativilor Gemeni, să accepte ajutorul fără să mai pună atâtea întrebări.

Horoscop 26 iulie- 1 august 2021- Zodia Rac

Oricât de simplu ar părea la început, ceea ce vrei să implementezi la locul de muncă sau acasă, nu este exclus ca pe viitor să apară complicaţii sau probleme grave.

Fii pregătit şi pentru reproşuri! În relaţia actuală începi să te simţi plictisit şi nu mai vezi soarele de după nori.  

Horoscopul săptămânal, 26 iulie- 1 august 2021 vine cu recomandări în plan profesional pentru câteva zodii

Citeste si: //BLESTEMUL ZODIILOR// Care este partea întunecată a zodiei tale

horoscop saptamanal 26 iulie 1 august 2021

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: //FECIOARĂ// Horoscop pentru luna AUGUST 2021. Nativii Fecioară pot cunoaşte eşecul în afaceri!

Horoscop 26 iulie- 1 august 2021- Zodia Leu

Nu este un moment bun pentru a face reproşuri partenerului tău de viaţă. Dacă ai ceva de comentat, mai aşteaptă câteva zile, pentru că nu este nimic favorabil pentru tine în această săptămână.

Nu te mai critica mereu pentru orice mărunţiş.  

Horoscop 26 iulie- 1 august 2021- Zodia Fecioară

Este ziua perfectă pentru a merge cu familia într-un loc pe care l-ai primit ca recomandare acum ceva timp. O săptămână perfectă pentru relaxare în familie! Intervin schimbări în relaţia cu partenerul de viaţă.  

Citeste si: //TRISTEȚE// Horoscop BALANȚĂ august 2021. Nativii zodiei Balanţă pot pleca într-o deplasare!

Horoscop 26 iulie- 1 august 2021- Zodia Balanță

Partenerul de viaţă sau un membru al familiei nu se simte prea bine în planul sănătăţii. O cheltuială neprevăzută apăre în această săptămână pentru tine. Ţinteşte cât mai sus pentru că ai reuşită, în tot ceea ce vrei să faci.  

Horoscop 26 iulie- 1 august 2021- Zodia Scorpion

Vei fi nevoit să îţi asumi răspunderea pentru ceea ce faci la locul de muncă, într-un proiect sau o funcţie nouă. O să ai probleme dacă nu studiezi bine problema. Încearcă să comunici deschis cu partenerul de viaţă. 

Horoscop 26 iulie- 1 august 2021- Zodia Săgetător

Eşti foarte sensibil în această perioadă şi simţi că trăieşti într-un haos. Eşti mai apropiat de partenerul de viaţă, care îţi poate face câteva mărturisiri surprinzătoare. Asumă-ţi riscuri doar dacă simţi că este calea cea bună pentru ceea ce vrei să faci.

Citește și: Robert aruncă bomba în gală! „N-am venit aici să-mi găsesc iubită”. Aflați cum reacționează Giuly duminică, 22 deptembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Horoscop 26 iulie- 1 august 2021- Zodia Capricorn

Ai o capacitate mare de muncă şi de a rezolva multe situaţii limită. Cei care sunt singuri au mari şanse să întâlnească persoane, alături de care pot clădi ceva frumos pe viitor. Încearcă să dai dovadă de mai multă înţelegere în viaţa de cuplu. 

Citeste si: //RĂBDARE// Horoscop CAPRICORN august 2021. Nativii zodiei Capricorn pot trece printr-o despărţire!

Horoscop 26 iulie- 1 august 2021- Zodia Vărsător

Te simţi epuizat deşi nu ai multe sarcini de rezolvat. Greu te poţi concentra şi ai şanse mari să faci pagume serioase de bani. Situaţiile pe care le întâmpini necesita multă atenţie, la locul de muncă.  

Horoscop 26 iulie- 1 august 2021- Zodia Pești

În această săptămână vei fi provocat să-ți găsești încrederea necesară susținerii unei şedinţe importante la locul de muncă. Partenerul de viaţă îți poate oferi o surpriză uriaşă. Eliberează-te de gândurile rele, pentru ca nu îți aduc o stare bună.

 

Te  invităm pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul săptămânal şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

|| MARI CÂȘTIGURI || Horoscop GEMENI august 2021. Nativii zodiei Gemeni pot ajunge la psiholog!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

|| MARE PROSPERITATE || Horoscop BERBEC august 2021. Nativii zodiei Berbec pot trece printr-o despărţire dureroasă!

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies