Chiar daca nu esti adepta al stilului de viata vegan poti sa consumi alimente specifice acestei diete! Sunt foarte sanatoase

Chiar daca nu esti adepta al stilului de viata vegan poti sa consumi alimente specifice acestei diete! Sunt foarte sanatoase
Chiar daca nu esti adepta al stilului de viata vegan poti sa consumi alimente specifice acestei diete! Sunt foarte sanatoase

Alimentele si preparatele vegan au o multime de beneficii pentru sanatate. De aceea este bine sa le incluzi in planul tau de alimentatie.

Inghetata de banane- bananele sunt fructe care pot inlocui cu succes inghetata clasica. Tot ce trebuie sa faci este sa mixezi bananele in blender si sa pui apoi pasta in recipiente pe care le congelezi pentru cateva ore.

Smantana din caju- adeptii vegan au gasit tot felul de modalitati prin care sa inlocuiasca lactatele in meniul lor. De exemplu fac smantana din caju.

Pune nucile caju in apa si lasa-le la inmuiat apoi pune-le in blender cu putina apa si mixeaza-le.

Lapte de migdale- este o alegere excelenta pentru  cei care nu consuma lapte de origine animala. Reteta este foarte simpla. Lasa migdalele la inmuiat in lapte, mixeaza-le in blender cu putina apa iar apoi strecoara totul printr-o sita sau un tifon.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Smoothie verde- sunt foarte populare in zilele noastre si bogate in nutrienti si vitamine.

Ingredientele pe care le poti folosi? Spanac, kale, salata verde precum si alte legume.

Dressing pentru salate din seminte de canepa- in loc sa folosesti un dressing bogat in calorii incearca unul sanatos si delicios. Amesteca zeama de lamaie, apa si seminte de canepa si asezoneaza-ti salata preferata.

Taco cu nuci- taco este un preparat mexican foarte cunoscut in intreaga lume.

Desi carnea este ingredientul principal, poti sa o inlocuiesti cu nuci maruntite, condimentate si amestecate cu legumele preferate.

Sursa  en.amerikanki.com



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Monica Tatoiu, despre generațiile tinere din ziua de azi și cum reușește ea să își păstreze emoțiile. „Nu știu câți dintre copii au timp să trăiască. Eu iau viața cu lingurița.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies