„Chiar mă enervați. Cocalarii, pa, la revedere! Vă dau block de nu vă vedeți, m-am săturat!” Cristina Șișcanu tună și fulgeră în mediul online! Vedeta, enervată la culme de urmăritorii săi

„Chiar mă enervați. Cocalarii, pa, la revedere! Vă dau block de nu vă vedeți, m-am săturat!” Cristina Șișcanu tună și fulgeră în mediul online! Vedeta, enervată la culme de urmăritorii săi
„Chiar mă enervați. Cocalarii, pa, la revedere! Vă dau block de nu vă vedeți, m-am săturat!” Cristina Șișcanu tună și fulgeră în mediul online! Vedeta, enervată la culme de urmăritorii săi

Cristina Șișcanu s-a săturat să fie criticată pentru felul în care gătește și pentru cum arată.

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde postează adesea diferite imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Vedeta și-a format o comunitate numeroasă de persoane care o urmăresc și o apreciază pentru ceea ce face. Cu toate acestea, mai există și alte persoane care caută nod în papură și o critică la fiecare pas.

Soția lui Mădălin Ionescu s-a săturat de astfel de comportamente și a decis să le dea peste nas cârcotașilor din mediul online.

Cristina Șișcanu, sătulă de persoanele care îi critică stilul de a găti

Citește și: „Toți influencerii s-au făcut speakeri motivaționali, psihologi. Pe bune? Hai să fim serioși, ce prostie” Cristina Șișcanu, atac dur la adresa infleuncerilor din ziua de astăzi

 Cristina Șișcanu tună și fulgeră în mediul online! Vedeta, enervată la culme de urmăritorii săi
Cristina Șișcanu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am simțit cum mă doare efectiv inima. Se acumulează niște tensiuni, niște frustrări” Cristina Șișcanu, copleșită de emoții! Soția lui Mădălin Ionescu nu a mai rezistat și a izbucnit în plâns

Din când în când, prezentatoarea TV postează diferite videoclipuri în cadrul cărora gătește mâncăruri simple. Acest lucru a stârnit criticile unor internauți, care i-au spus în repetate rânduri că nu are talent în bucătărie. Sătulă de toate acestea comentarii, Cristina Șișcanu a reacționat dur în mediul online.

Măi fetelor, dar mă refer și la doamnele mai în vârstă, tot fete le spun și lor.

Cele care comentați la video-urile pe care le postez, acum vorbesc de partea asta cu gătitul. Dacă spune una, e stângace în bucătărie, mai apar altele. Nu vă mai luați după turmă, gândiți cu propria minte. În nici unul dintre video-urile pe care le-am filmat nu sunt stângace.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Știți de ce nu sunt stângace? Pentru că sunt niște rețete simple, n-ai cum să fii stângace, unu la mână. Doi la mână sunt niște rețete pe care le-am făcut de foarte multe ori. Deci nu am cum să fiu stângace. Nu știu de ce, căutați să găsiți ceva ca să vă justificați propriile neîmpliniri. Asta este o mare prostie.

Ceea ce faceți voi este fix o mare prostie că nu ai talent.

Nu ești făcută pentru așa ceva... Pe bune? Dar trebuie să ai un anumit talent ca să gătești? Oameni buni, nu, talent ca să gătești și să ai o pasiune foarte mare pentru chestia asta, oamenii care au aceste calități au ajuns să gătească prin restaurante foarte renumite, adică au stele Michelin. Asta înseamnă talent și bucătărie la nivel de artă, nu ceea ce face toată lumea în bucătăria lor.
Hai să fim serioși. Trebuie să fii născut pentru așa ceva. Nu, nu trebuie să ai un talent ca să poți să gătești o mâncare corectă pe care să o mănânci.

Nu există așa ceva! Că unele persoane sunt mai pasionate și dedică mai mult timp acestei activități și atunci clar se pricep mai bine, asta este altceva, pentru că fac lucrul ăsta foarte des sau chiar gătesc mai multe feluri de mâncare zilnic.

Și atunci da, dar nu trebuie să ai talent pentru a găti.

Nu trebuie să ai pasiune dacă vrei să o duci mai mult decât de a găti, pentru necesitate, pentru nevoie. Da, tu ai pasiune și atunci tot experimentezi. Mare lucru, nu că e ceva nesemnificativ. E un lucru foarte important și foarte frumos pentru cei care o fac atât de des, dar asta nu înseamnă că ești stângace.

“Ești stângace. Lasă-te de gătit, că nu e pentru tine! Uite, trebuie să te apuci de gătit, că n-o să mai poți să stai să iei mâncare de la bunici, pentru că bunicii îmbătrânesc și trebuie de pe acum să te apuci de gătit ca să știi să gătești peste câțiva ani.” Și comentarii de genul ăsta am avut.

Doamne ferește! Adică trebuia să gătești vreo trei ani de zile așa, ca să știi să gătești. La începutul relației mele cu Mădălin, a fost o perioadă, cred că vreun an și jumătate, doi aproape, am gătit zilnic pentru familie. Nimeni n-a murit, toți s-au simțit bine și le-a plăcut. Știu să gătesc lucruri. Mai făceam și chestii sofisticate, rață cu orez și cu stafide și cu portocale, chestii de genul, dar nu despre asta e vorba. Mă amuză si mă gândesc ce gândire au femeile alea care scriu: “Ești stângace!” si dacă ai scris una, mai apar după aia vreo 3 comentarii. Comentarii identice pentru că a dat una tonul și atunci și celelalte trebuie să se poziționeze acolo. Deci turma trebuie să facă o turmă și să facă bulgărele de zăpadă, așa încât să fie el acolo un grup care să fie împotrivă.

Eu nu vă învăț rețete, eu vă arăt ce mănânc eu, dar și ce gătesc pentru mine. Nu experimentez, nu e o pagină de cooking. Sub nicio formă nu-mi doresc așa ceva. Oameni buni, stați liniștite, nu vă dau lecții .”, a spus Cristina Șișcanu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu, mesaj acid la adresa celor care o critică

 Cristina Șișcanu tună și fulgeră în mediul online! Vedeta, enervată la culme de urmăritorii săi
Cristina Șișcanu [Sursa foto: Facebook]

Ulterior, vedeta a avut parte de o reacție acidă la adresa persoanelor care o critică în mediul online, atât pentru felul în care gătește, cât și pentru cum arată.

„(…) Fiți mai blânde, fiți mai bune! Măi oameni buni, terminați cu prostiile si terminați cu aceste comentarii de doi lei în care, nici măcar nu e argumentat ceea ce spuneți. Asta mă deranjează!

Chiar mă enervați. Îmi plac femeile inteligente, dar de aceea vreau să am o comunitate de femei inteligente. Am și bărbați care mă urmăresc, unii cocalari, unii ok. Cocalarii, pa, la revedere! Vă dau block de nu vă vedeți, m-am săturat! “Ți s-a văzut fundul!” M-am săturat de prostii de genul ăsta. Pe bune? Gata block, block! Că ar trebui să mai slabești 5 kg… Când vreau eu să slăbesc, slăbesc când nu. Este fix treaba mea, mai ales ca bărbat, sa începi să faci comentarii de genul ăsta.

M-am saturat de comentarii de genul ăsta. Pe bune, mi se par atât de puerile și prostești. În fine, o sa mai fac, o sa mai dezbat subiectul .”, a mai spus Cristina Șișcanu în mediul online.  

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Rețeta de murături asortate a Gabrielei Cristea. Câți bani a cheltuit vedeta pentru a pune legumele la murat

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies