Chiftele de rosii - un aperitiv delicios si usor de preparat. Serveste-i pe cei dragi cu chiftele de rosii.
Ingrediente:
6 rosii mari
1 ceasca de marar
2 cesti de faina
sare
piper
5-6fire de ceapa verde
1 ceasca de patrunjel
1 lingurita de zahar
Instructiuni:
Rosiile se decojesc, se storc de zeama si se paseaza cu blenderul impreuna cu mararul, patrunjelul si zaharul.
Se adauga in compo¬zitie ceapa tocata foarte marunt (inclusiv partea verde) si faina. Cu o lingura se ia din amestecul rezultat si se prajesc chiftele in untdelemn incins. Se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta.
Sursa
Ingrediente:
6 rosii mari
1 ceasca de marar
2 cesti de faina
sare
piper
5-6fire de ceapa verde
1 ceasca de patrunjel
1 lingurita de zahar
Instructiuni:
Rosiile se decojesc, se storc de zeama si se paseaza cu blenderul
impreuna cu mararul, patrunjelul si zaharul. Se adauga in compo¬zitie ceapa tocata foarte marunt (inclusiv partea verde) si faina. Cu o lingura se ia din amestecul rezultat si se prajesc chiftele in untdelemn incins. Se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro