Prosecco este pe val, asa ca de ce nu ai incerca sa-l folosesti la gatit atunci cand prepari aceste chipsuri de pastranac.
Ingrediente
1kg pastarnac curatat de coaja si taiat in jumatati si sferturi, pe lung
2 linguri ulei de masline
250ml prosecco
3-4 crengute de cimbru proaspat
25g
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
VIDEO! Nu vei mai cumpara niciodata chipsuri! Uite cum sa le prepari la tine acasa!
Mod de preparare
Incalzeste cuptorul la 180 de grade, gaz 6. Tavaleste bine pastrnacul in ulei cu sare si piper, apoi adauga in tava si pune la cuptor.
Intre timp, pune prosecco la fiert si cand este redus la jumatate adauga cimbrul si lasa la infuzat 2 minute. Adauga peste pastarnac dupa 25 de minute si coace inca 10 minute.
sursa, sursa foto
Cum faci chipsuri raw! O reteta sanatoasa, delicioasa si rapida.