Chrissy Teigen are probleme mari de sănătate! Însărcinată cu al treilea copil, soția lui John Legend resimte dureri copleşitoare

Chrissy Teigen și John Legend
Chrissy Teigen alături de soțul său, John Legend.

Chrissy Teigen și John Legend formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Aflată la a treia sarcină, vedeta TV are probleme mari de sănătate și se confruntă cu dureri extrem de puternice.

Fanii sunt extrem de fericiți pentru cuplul Chrissy Teigen și John Legend! Frumoasa vedetă TV este însărcinată cu cel de-al treilea bebeluș al cuplului, însă nu se poate bucura pe deplin de această perioadă din viața sa, din cauza unor probleme grave de sănătate provocate chiar de bebe numărul trei.

Citeste si: Cele mai bizare experiențe sexuale, mărturisite de vedete: „linsul subrațului” şi sexul cu o fantomă

John Legend și Chrissy Teigen.
John Legend și Chrissy Teigen însărcinată, în penthouse-ul lor.[Sursa foto: Instagram Chrissy Teigen]

Fiind o persoană extrem de deschisă, după ce a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară printr-un videoclip muzical realizat pentru o piesă de-a lui John Legend, Chrissy Teigen și-a ținut fanii la curent în ceea ce privește sarcina sa, în maniera glumeață și mereu pusă pe șotii cu care a cucerit milioane de persoane.

Totuși, zâmbetul soției lui John Legend a fost rapid șters de pe chip, odată cu vestea extrem de tristă pe care le-a oferit-o prietenilor săi virtuali.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: John Legend, penthouse de 9 milioane de dolari! Cum se răsfaţă artistul şi soţia sa

Chrissy Teigen a dezvăluit un amănunt uluitor despre starea sa de sănătate

Pe contul său de Twitter, acolo unde ține legătura cu toți apropiații sufletului său, Chrissy Teigen le-a oferit fanilor săi o veste deloc plăcută.

Interesați de starea de sănătate a fostului model internațional, nu puțini au fost cei care au întrebat-o pe soția lui John Legend cum se simte și cum decurge sarcina, dar răspunsul i-a luat prin surprindere pe marea majoritate.

Deși starea sa de spirit este la fel de bună ca de obicei, Chrissy Teigen se confruntă cu dureri foarte mari de cap și de spate, așa că a decis să apeleze la ajutorul cadrelor medicale. Soția lui John Legend a avut nevoie de tratament cu botox, injectat în locurile dureroase, precum și de terapie cu unde radio, deci

două proceduri destul de dificile.

Starea sa de sănătate s-a mai ameliorat și mămica susține că se simte mult mai bine. A mărturisit că adoră experiena prin care tree odată cu sarcina, însă durerile chinuitoare și-au spus cuvântul, chiar dacă acum „Este rău, dar văd în final lumina,” așa cum a mărturisit chiar Crissy Teigen pe contul său de Twitter.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Citeste si: Cele mai stilate vedete ale anului! Apariții la care nimeni nu se aștepta!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Laurette, anunț de ultim moment! „Mi-am schimbat numele, am ales un om bun!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies