Chrissy Teigen și John Legend au pierdut copilul: „S-a luptat din greu”

Chrissy Teigen a pierdut copilul
Chrissy Teigen a pierdut copilul, imagini din spital

Cei doi sunt îndurerați după ce visul lor cel mai mare, de a avea trei copii, s-a sfârșit. Fotomodelul a postat primele imagini cu micuțul.

Veste devastatoare despre una dintre cele mai frumoase femei din România. Chrissy Teigen și soțul său, John Legend, și-au pierdut bebelușul.

Fotomodelul a scris un mesaj sfâșietor pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce și-a luat adio de la bebelușul venit pe lume cu câteva luni înainte de termen.

Chrissy Teigen a născut prematur

Zilele trecute, Chrissy Teigen a anunțat că sarcina a suferit complicații majore.

„Suntem șocați și profund îndurerați, o durere despre care doar ai auzit și nu ai simțit-o niciodată până acum. Nu am reușit să oprim sângerarea și să îi dăm bebelușului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda pungilor de transfuzie de sânge. Pur și simplu nu a fost de ajuns.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Chrissy Teigen a pierdut copilul
Chrissy Teigen a pierdut copilul, imagini din spital[Sursa foto: Instagram]

Nu am decis niciodată asupra numelor copiilor noștri decât în ultimul moment după ce se nășteau și chiar înainte să ieșim din spital. Însă, dintr-un motiv sau altul, am început să îi spunem acestui micuț din burtica mea Jack. Așa că întotdeauna va fi Jack pentru noi. Jack s-a luptat din greu să fie parte din mica noastră familie și va fi întotdeauna.

Chrissy Teigen a pierdut copilul
Chrissy Teigen a pierdut copilul, imagini din spital[Sursa foto: Instagram]

Pentru Jack al nostru- Îmi pare rău că primele puține momente din viața ta au fost cu atât de multe complicații și că nu am putut să își oferim casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Te vom iubi mereu.

Mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis energie pozitivă, gânduri și rugăciuni. Simțim toată dragostea voastră și vă apreciem.

Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care o avem, pentru copiii noștri minunați Luna și Miles, pentru toate lucrurile uimitoare pe care le-am experimentat. Însă nu fiecare zi poate să fie plină de soare. În această zi, una dintre cele întunecate zile, ne vom întrista și vom plânge. Însă ne vom îmbrățișa și ne vom iubi și mai mult și vom trece peste”, a scris Chrissy Teigen sfâșiată de durere, după ce a reușit să își cunoască micuțul pentru doar câteva clipe, înainte ca acesta să moară.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Chrissy Teigen are probleme mari de sănătate! Însărcinată cu al treilea copil, soția lui John Legend resimte dureri copleşitoare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

John Legend și Chrissy Teigen vor deveni părinți pentru a treia oară

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies