Christian Sabbagh, nuntă și botez în mare secret! Jurnalistul de investigații se cunună în fața lui Dumnezeu cu aleasa lui, Iulia și își creștinează fiul | EXCLUSIV

Christian Sabbagh, nuntă și botez în mare secret! Jurnalistul de investigații se cunună în fața lui Dumnezeu cu aleasa lui, Iulia și își creștinează fiul | EXCLUSIV
Christian Sabbagh, nuntă și botez în mare secret! Jurnalistul de investigații se cunună în fața lui Dumnezeu cu aleasa lui, Iulia și își creștinează fiul | EXCLUSIV

Zi mare pentru Christian Sabbagh. Jurnalistul de investigații și prezentator al Știrilor Kanal D, reputatul om de televiziune se cunună azi în fața lui Dumnezeu și își botează feciorul, pe Christian jr.

UPDATE ora 15:30 Primele fotografii cu Christian Sabbagh și soția lui Iulia, la nuntă! Cât de frumoasă e rochia de mireasă!

Avem primele imagini cu Christian Sabbagh și soția lui, Iulia, în rochie de mireasă! Este o zi mare astăzi pentru amândoi, ei cununându-se în fața lui Dumnezeu și botezându-și copilul, pe Christian jr. 

Christian Sabbagh face azi nuntă și botez.

Indrăgitul prezentator al Știrilor Kanal D va merge azi în fața altarului alături de cea care i-a devenit deja soție și i-a dăruit deja doi copii minunați, Iulia.

Evenimentul de astăzi, ținut în mare secret, are dublă însemnătate pentru omul de televiziune, deoarece are loc și botezul ultimului născut în familia lui Sabbagh, micuțul Christian jr. "Trăim în secolul vitezei, ca atare am decis să ne unim destinele în mai puțin de 48 de ore", a scris Sabbagh în invitațiile de nuntă și botez pe care le-a trimis

apropiaților, care au fost surprinși de evenimentul brusc la care urmau să participe. Cei care îl cunosc, însă, pe reputatul jurnalist știu că acesta este stilul său inconfundabil de om de acțiune.

Ceremoniile vor fi restrânse, alături de frumoasa familie urmând să fie prezenți oameni de suflet, prieteni buni și rude.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Christian Sabbagh face azi nuntă și botez. Petrecerea de nuntă și botez, la un restaurant de fițe din Capitală

După botez și cununie, oaspeții invitati de familia Sabbagh vor petrece la un local de fițe din Capitală.

WOWbiz.ro vă va ține la curent, pas cu pas, despre acest eveniment. Prin urmare, fiți cu ochii pe noi si... "Aveți grijă de dumneavoastră!"- cum vă spune Christian Sabbagh la finalul fiecărui jurnal de știri pe care îl prezintă.

Vedeta de la Ştirile Kanal D a devenit tătic pentru a patra oară, după ce soţia lui, Iulia, a născut a doua oară anul trecut, în octombrie. Băieţelul lor, Christian jr, s-a grăbit un pic să se nască şi a sosit cu două săptămâni mai devreme de termen.

 

"A doua naştere a fost mai uşoară ca prima.

Avem un băieţel superb, sănătos", a spus Iulia la  Teo Show. Christian Sabbagh a mărturisit că a fost luat prin surprindere atunci când a aflat că soţia lui trebuie să nască mai devreme.

"Am înlemnit, nu ştiam ce să facem. Eram cu Anais, de atunci e dependent de tati, până acum era lipită de mami. Noroc cu Youtube-ul, am învăţat să îi fac băiţă, să schimb scutece", a precizat prezentatorul de ştiri de la Kanal D.

"Am filmat naşterea, nu mi-a tremurat mâna", a adăugat Sabbagh.

Christian Sabbagh si Iulia au devenit soț și soție în martie 2017. La acea vreme, Iulia era însărcinată în ultimul trimestru cu Anais.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Christian Sabbagh face azi nuntă și botez. Știristul s-a căsătorit civil în martie 2017

“M-am casatorit oficial, la Primaria Sectorului 4, si, acum, sunt foarte fericit!”, a spus la vremea respectivă vedeta KanalD, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

“Sambata, Iuliei i-a fost foarte rau, a crezut ca o sa nasca inainte de termen. S-a internat de urgenta la spital, fara ca eu sa stiu, pentru ca nu eram acasa, aveam de filmat un reportaj prin Moldova! Culmea, nici telefon nu putea sa imi dea cineva, pentru ca nu imi platisem abonamentul lunar, din lipsa de timp, nu din cauza banilor, astfel ca Iulia a trebuit sa se descurce de una singura! I-a fost foarte greu, dar, din fericire, medicul a stabilizat-o si a reusit astfel sa ii amane nasterea. Este un lucru foarte bun, caci e nevoie ca bebelusul din burtica sa  mai ia in greutate inca 100 de grame, pentru ca totul sa fie in regula. Cand am aflat ce se intampla, am venit intr-un suflet la Bucuresti si am vizitat-o la clinica. In acele momente, se simtea bine si atunci, i-am spus ca este musai sa ne casatorim cat mai repede”,  spunea Christian Sabbagh pentru WOWbiz.ro în urmă cu doi ani.

In atari conditii, stiristul l-a rugat, la vremea respectivă, pe doctorul Iuliei sa ii dea drumul femeii din spital cateva ore, pentru a merge impreuna sa depune actele la Oficiul Starii Civile.

Azi, de dimineata, ne-am dus la primarie si am cerut edilului din sectorul 4 o dispensa. Voiam sa ne aprobe sa ne cununam mai repede, nu in doua saptamani, asa cum este de fapt legea, ci cat mai rapid. Am depus la dosar si un act medical, apoi, am sperat ca in doua-trei zile, vom fi chemati sa devenim oficial sot si sotie. Spre surprinderea mea, domnul Daniel Baluta m-a intrebat daca nu vreau sa ma insor azi, iar eu i-am raspuns imediat ca Da! M-am intors cu Iulia acasa, ne-am imbracat mai elegant, i-am anuntat pe martorii nostri si ne-am casatorit apoi in 15 minute! A fost frumos si neasteptat, dar asa este viata…o eterna necunoscuta”,  a povestit Sabbagh în 2017.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bucurie mare in familia lui Christian Sabbagh! Jurnalistul a dezvaluit sexul celui de-al patrulea copil al sau. "Imi vine sa plang de emotie!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies