Christian Sabbagh: “Stie ca sunt acolo, langa ea si ca nimeni nu ii poate face rau”

Christian Sabbagh: “Stie ca sunt acolo, langa ea si ca nimeni nu ii poate face rau”
Christian Sabbagh: “Stie ca sunt acolo, langa ea si ca nimeni nu ii poate face rau”

Un caz revoltator de agresiune asupra unui copil si a familiei acestuia, sambata, la “Sabbagh in actiune”.

Un caz extrem de grav a facut inconjurul tarii, o familie a fost atacata in plina strada, la Buhusi, in data de 7 septembrie 2017, seara, in jurul orei 22:00.

Victimele au fost blocate pe o sosea ingusta, luneta masinii sparta, parintii batuti cu salbaticie, iar fiica lor, de doar 5 anisori, mutilata pe viata! Induiosat si sensibilizat de cazul fetitei care a fost o victima colaterala in acest razboi intre frati, Christian Sabbagh i-a oferit copilei un cadou care sa-i aline fetitei suferinta prin care trece.

Jurnalistul a povestit ca micuta este nedespartita de papusa primita in dar de aceasta.

“Orice copil din aceasta lume are nevoie de dragoste, de afectiune, de protectie. A suferit foarte mult aceasta fetita, a fost agresata, iar cei care trebuiau sa ii ofere protectie erau nepasatori; asa am crezut de cuviinta, sa ii alin durerea. I-am luat o papusa frumoasa ca si ea,  sa ii arat ca oamenii maturi nu sunt niste calai, ca avem compasiune, ca oamenii normali vor proteja acesti ingeri si vom face orice ca lor sa le fie bine.

Chiar mama ei imi spunea ca ziua nu se joaca cu aceasta papusa, doar seara i-o cere inainte de culcare. Doarme cu ea, se simte protejata. Stie ca sunt acolo, langa ea si ca nimeni nu ii poate face rau”, a povestit jurnalistul.

Materialul despre acest caz revoltator il veti putea urmari in exclusivitate in cadrul Stirilor Kanal D de maine seara, de la ora 19:00, in rubrica “Sabbagh in actiune”, la Kanal D!
 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Doua zile de poveste! Christian Sabbagh si sotia lui si-au botezat fiica!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies