CICLONUL care a omorat 7 persoane in Germania a AJUNS IN ROMANIA! Jumatate de tara este AFECTATA - Iata anuntul meteorologului de serviciu

CICLONUL care a omorat 7 persoane in Germania a AJUNS IN ROMANIA! Jumatate de tara este AFECTATA - Iata anuntul meteorologului de serviciu
CICLONUL care a omorat 7 persoane in Germania a AJUNS IN ROMANIA! Jumatate de tara este AFECTATA - Iata anuntul meteorologului de serviciu

Jumatate din tara este afectata de vant, ploi si, atentie.. de ninsori! In zonele afectate, ploua neincetat de aseara, iar, la munte, parca vine iarna.

 

OANA PADURARU, METEOROLOG DE SERVICIU: O racire care survine din partea de nord a continentului si cu un ciclon care este activ in zona tarii noastre si este responsabil pentru precipitatiile care urmeaza.  Vor fi si intensificari ale vantului, cu viteze mai mari pe litoral, conform stirilekanald.ro.

De la tricou, am trecut la geci groase, in doar cateva ore, pentru ca vremea a schimbat foaia in jumatate din tara!

OANA PADURARU: ANM a emis un cod galben si 2 mesaje cod portocaliu pentru astfel de manifestari severe.

La munte, la altitudine, codul portocaliu aduce ninsori si, atentie, viscol. De altfel, de aseara, circulatia rutiera pe Transalpina, între Ranca si Obarsia Lotrului, a fost închisa pentru toate categoriile de autovehicule ca urmare a avertizarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Dar nici pentru cei aflati in zonele mai joase vestile nu sunt bune.

Va ploua pana maine seara, in unele zone, iar temperaturile vor scadea treptat chiar si cu 15 grade, anunta meteorologii.

Ciclonul, denumit Xavier, vine din nordul continentului si este periculos. In Germania, a facut 7 victime, pagube materiale majore, a oprit circulatia trenurilor si a tinut avioane la sol.

"Circulam pe aceasta strada, ca de obicei, dar nu am observat nimic! Dintr-o data, am auzit un zgomot foarte puternic, iar parbrizul s-a spart.

Nu am avut ce sa facem! Am ramas in drum, cu acest copac pe masina!"

Mare atentie pe sosele, in special, intrucat rafalele de vant si ploile ce ar putea strange si 60 de litri pe mp v-ar putea crea probleme.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cantareata Maria Ghinea, dezvaluiri dupa 15 ani de cand a fost impuscata in cap de sot

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies