Cinci motive pentru care n-ar trebui sa mai spui "sunt bine", atunci cand suferi! Vezi de ce nu e bine sa faci asta

Cinci motive pentru care n-ar trebui sa mai spui
Cinci motive pentru care n-ar trebui sa mai spui "sunt bine", atunci cand suferi! Vezi de ce nu e bine sa faci asta

De multe ori atunci cand suferi si nu vrei ca cei din jurul tau sa vada asta incerci sa maschezi, dar atunci cand cineva isi da seama ca lucrurile nu stau tocmai ok, incerci sa ii calmezi si sa le spui ca esti bine.

Uite de ce nu e chiar atat de ok sa nu te confrunti direct cu problemele pe care le ai.

1. Nu e bine sa fi suparata pe ceva si sa faci sa para ca lucrurile sunt in ordine. Oamenii din jurul tau ar putea credea asta si sa te trateze ca atare, fara sa te menajeze, iar acest lucru ar putea sa fie si mai daunator.

2.

Atunci cand ai emotii nu inseamna ca esti nebuna. Reactiile emotionale sunt si ele omenesti si e bine sa le exprimi pentru a le domoli, decat sa incerci sa le ti in frau.

3. Daca nu inseamna nimic pentru tine, poate insemna ceva pentru cei din jur- Poate problema este mica pentru tine, insa intr-un fel sau altul ii poate afecta intr-o masura mare pe cei din jur, asa ca e mai bine sa le spui ce simti cu adevarat.


4. Nu faci decat sa amani inevitabilul- daca nu te confrunti direct cu problema, la un momendat aceasta va deveni atat de grea si de apasatoare incat e posibil sa fie prea tarziu si prea greu sa o mai rezolvi.

5. Daca faci asta crezand ca lucrurile vor disparea nu e bine pentru ca mintea ta se va gandi inevitabil la aceasta problema si te va afecta cu siguranta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies