Cinci remedii facute in casa pentru stoparea caderii parului! Uite cat sunt de eficiente!

Cinci remedii facute in casa pentru stoparea caderii parului! Uite cat sunt de eficiente!
Cinci remedii facute in casa pentru stoparea caderii parului! Uite cat sunt de eficiente!

Caderea parului este o problema pentru multe femei. Acum poti opri degradarea lui cu ajutorul unor remedii simple si ieftine pe care le poti face chiar la tine acasa. Foloseste remediile urmatoare si te vei bucura de un par frumos, sanatos si demn de invidiat.

Nu dispera daca observi ca iti cade parul. Urmatoarele 5 remedii sunt perfecte pentru a opri caderea parului si pentru a-i reda sanatatea si frumusetea.

Experimenteaza cu metode naturale ce redau vitalitatea parului. In loc sa-ti expui parul la chimicale daunatoare descopera impactul pozitiv pe care il au asupra foliculilor numeroase ierburi, uleiuri vegetale si fructe bogate in vitamine. Urmatoarele 5 remedii facute in casa pot opri caderea parului.

Sunt alternative simple si ieftine care ii redau parului tau sanatatea si vitalitatea.

1.  Clateste parul cu lime si suc de amla

Impiedica caderea parului cu acest simplu remediu organic. Intr-un bol amesteca 120 ml de suc organic de amla cu aceeasi cantitate de suc de lime. Clateste-ti parul cu acest tratament si maseaza scalpul pentru a permite vitaminelor si antioxidantilor sa intre in foliculii parului.

Nu trebuie sa-ti mai speli parul cu sampon. Repeta ritualul de cel putin 4 ori pe saptamâna pentru a vedea rezultatele.

2. Tratament cu ulei de cocos si suc de lime

Daca vrei un par cu volum trebuie sa folosesti acest tratament natural. Intr-un bol amesteca 120 ml de ulei de cocos cu 120 ml de suc organic de lime.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ingredientele pline de vitamine din acest amestec iti garanteaza un par sanatos si

des. Spala-ti parul cu aceasta solutie si maseaza scalpul 4-5 minute. Clateste apoi cu apa calduta.

3.           Tratament cu scortisoara, ulei de masline si miere

Foloseste acest tratament verificat pentru a opri caderea parului. Intr-un bol amesteca 1 lingura de scortiosoara cu 1 lingura de miere si cu aceeasi cantitate de ulei de masline.

Aplica tratamentul pe scalp si pe par.

Lasa sa actioneze 15 minute si apoi clateste cu apa calduta. Repeta tratamentul de cel putin 3 ori pe saptamâna pentru rezultate rapide.

4.           Tratament cu piper negru si lapte acru

Experimenteaza cu acest simplu tratament pentru a opri caderea parului. Amesteca 100 grame de lapte prins cu 1 gram de piper negru macinat. Aplica acest tratament pe par si pe scalp. Lasa sa actioneze 10 minute si clateste parul cu apa calduta si cu putin sampon.

Foloseste acest tratament cel putin o data pe saptamâna pentru rezultate pozitive.

5.           Tratament cu ulei de migdale

Maseaza-ti scalpul cu putin ulei de migdale cel putin de doua ori pe saptamâna pentru a impiedica caderea parului. Imbunatateste circulatia sângelui in scalp cu acest ulei esential bogat in antioxidanti. Include acest ingredient in rutina ta de ingrijire a parului.

Gasesti mai multe tratamente naturiste impotriva caderii parului pe yve.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies