Cinci sfaturi ca sa slabesti in luna august!

Cinci sfaturi ca sa slabesti in luna august!
Cinci sfaturi ca sa slabesti in luna august!

Mai e putin din vara si nu trebuie sa te dai batuta! Incearca sa urmezi acesti 5 pasi pentru a avea o silueta armonioasa.

1.Nu rata nicio masă de peste zi! Chiar dacă nu poţi mânca din cauza căldurii, încearcă să respecţi cele trei mese şi să profiţi de grătare. Peştele şi legumele sunt ideale, alături de lactatele slabe la micul dejun sau la cină.

2. Adaugă în fiecare zi în meniul zilei ceva sănătos. Alege gustări uşoare din legume proaspete cu sosuri de iaurt, salate cu seminţe sau fructe de pădure proaspete.

Vei reduce şi cantitatea de sare consumată şi vei scăpa de retenţia de lichide.

3. Hidratează-te corect! Bea apă multă şi păstreaza acest obicei şi după vara. Bea înghiţituri mici, la 15 minute. Evită sucurile cu zahăr.

4. Mergi zilnic la piaţă. O zi pe săptămână fii vegetarian şi consumă fructe la micul dejun, la prânz porţii generoase de legume la grătar, iar seara încearcă salate de roşii cu castraveţi, ardei, ceapă, seminţe de tot felul şi ulei de măsline.


5. Alungă sedentarismul odată pentru totdeauna. Acum e momentul să înoţi zilnic, să urci pe munte, să alergi dimineaţa devreme în parc.

Sursa: oanacuzino.ro

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies