Cine a apărut la mormântul Andei Călugăreanu în ziua în care a împlinit 30 de ani de la moarte ei?

Cine a apărut la mormântul Andei Călugăreanu în ziua în care a împlinit 30 de ani de la moarte ei?
Cine a apărut la mormântul Andei Călugăreanu în ziua în care a împlinit 30 de ani de la moarte ei?

Fiica Andei Călugăreanu a mers la mormântul mamei sale în ziua în care s-au împlinit 30 de ani de la moartea ei.

În data de 15 august, acum 30 de ani, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, Anda Călugăreanu, s-a stins din viață la vârsta de 46 de ani, răpusă de cancer pulmonar.

Tragicul eveniment a adus multă durere în sufletul apropiațiilor, dar mai ales al fiicei sale, Ioana Tufaru, care nu a uitat de mama sa nici după 30 de ani de la moartea ei.

Ioana Tufaru si sotul ei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ioana Tufaru a trecut pe la mormântul mamei sale, a făcut curățenie, i-a aprins o candelă și a împărțit pachete cu mâncare. Deși au trecut trei decenii de la moartea regretatei artiste, Ioana recunoaște că viața fără mama ei este exterm de grea.

Mai mult decât atât, regretata artistă este mereu în inima fiicei sale, iar amintirea sa este păstrată vie de aceasta. Ioana comunică cu mama ei prin intermediul viselor „ Da, așa este, se împlinesc 30 de ani fără ea …. off! Sunt multe, am mai povestit ….o visez destul de des. Dar ultima dată mi-a cerut un covrig. Am cumpărat un covrig și l-am dat de pomană(...) ”, a declarat Ioana.

Ce conțin pachetele pe care Ioana Tufaru le-a împărțit la mormântul mamei sale

Mormântul Andei Calugareanu[Sursa foto: Wowbiz]

Deși situația ei financiară nu este foarte bună, Ioana Tufaru se îngrijește adesea de sufletul mamei sale, oferindu-i de pomană câteva alimente din puținul pe care îl are „ Ce pun de fiecare dată (n. red ce pune în pachetele de pomană), după buget (de criză) – râde – n.r.

– o chiflă, un pateu de ficat, o brânzică, un fruct și o doză de suc! ”, a declarat Ioana Tufaru pentru Fanatik.ro.

Întrebată cât de des trece pe la mormântul mamei sale, Ioana a spus că nu atât de mult pe cât și-ar fi dorit, acesta fiind unul dintre regretele ei, dar are pe cineva care se ocupă de îngrijirea acestuia „ Nu atât de des precum ar trebui, dar ajung cam de 4-5 ori pe an! Nimeni.

Cine mai vine mai face curățenie… ”, a menționat Ioana.

Anda Călugăreanu este înmormântată în cimitirul Bellu din Capitală, iar mormântul său este și acum vizitat de persoanele care au îndrăgit-o de-a lungul carierei sale, aducându-i în permanență omagii. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Calendar ortodox 18 august 2022. Ce sărbătoare este joi?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies