Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

 jocul de amuleta la Asia Express – 19 septembrie 2021
Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Cine a câştigat premiul de 1000 de euro oferit de amuletă, la Asia Express, în data de 19.09.2021

A doua ediție a show-ului Asia Expess difuzat în data de 19 septembrie 2021 a avut în prim-plan pe lângă probele dificile... şi jocul de amuletă. Filmările s-au desfăşurat pe tărâmurile Turciei, acolo unde găseşti din belşug: arome orientale, covoare fin ţesute şi delicioasele dulciuri care te îmbie la fiecare pas.

Cine a câştigat jocul de amuletă de la Asia Express în data de 19 septembrie 2021

Citeste si: PORTRET: Cine este PATRIZIA PAGLIERI. Biografie: data nașterii, cariera, căsătorie, copil

Asia Express 19 septembrie 2021

Citeste si: PORTRET: Cine este SHIFT. Biografie: nume real, data nașterii, carieară

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cursa a început destul de dificil pentru multe echipe aflate în concurs.

Greutatea cea mai mare fiind atunci când fiecare echipă trebuia să-şi găsească maşina, care să îi ducă la un port renumit din Turcia. Cu acel feribot au traversat marea, pentru a ajunge în oraşul Çanakkale. Proba consta să ajungă pe vapor, ascunşi în maşină şi fără să îi vadă autorităţile. Singura echipă care a putut face proba fără să fie văzută, a fost formată din Mihai Petre şi Elvira.
Ei au fost primii care au ajuns în fata Irinei Fodor şi au intrat în cursa pentru amuleta de 1000 de euro. A doua echipă a fost formată din Adriana Trandafir şi Maria Speranţa şi pe locul trei, Cosmin Natanticu şi Eliza.

În faţa Calului Troian din Çanakkale, aceştia au avut de jucat un joc de îndemânare. Pentru desfasurarea jocului, fiecare echipă şi-a ales în cal troian din lemn condus de câte doi soldaţi.

Jocul de amuletă, cu premiul de  1000 de euro a fost câştigat de Cosmin Natanticu şi Eliza. Aceştia au avut privilegiul de a nu intra în cursă şi de a nominaliza echipele în ordinea plecării.

Aceștia au plecat în cursă, în urmatoarea ordine: Patricia şi fiul ei, Adrina Trandafir & Maria Speranţa, Alexandra Ungureanu şi mama ei, Mihai Petre şi Elvira, Lidia Buble şi sora ei, Lorelei Bratu şi Zarug, Cuza şi Emi, Connect-R şi Shift.

În timpul difuzării emisiunii concurs, pe postul Kanal D a fost difuzată ediția emisunii "40 de întrebări". Invitatul serii pentru maratonul întrebărilor a fost Alex Bodi.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Citeste si: CONNECT-R: Cine este Ștefan Relu Mihalache. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

Calului Toian, al cărui simbol se află în Çanakkale
Calului Toian din Çanakkale [Sursa foto: unsplash]

Legenda Calului Troian a fost descrisă în mai multe poeme epice scrise de Homer, Iliada și Odiseea. Conform istoriei, Războiul Troian s-a desfăşurat între anii 1300 şi 1200, înainte de Hristos.

Calul de lemn a fost construit după ideea lui Ulise, în timpul raboiului pe care l-a susţinut cu troienii. Conflictul a pornit de la Paris care a fugit din Troia cu soţia regelui Spartei, Elena. Aceştia au luat cu ei o parte din averea regelui. După ce a aflat vestea, Menelau- regele, a adunat armata şi a izbucnit un conflict... ce a durat 10 ani. Ulise a avut ideea de a construi un cal uriaș din lemn. Acesta avea interiorul scobit, iar înăuntru s-au putut ascunde mai mulţi luptători greci. Calul a fost lăsat la porţile Troiei, iar troienii au l-au introdus în interiorul cetăţii, privindu-l ca pe un dar. Grecii au coborât din cal şi au putut deschide porţile pentru armata lor. Aceştia au făcut numeroase victime, în urma bătăliei din Troia.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Otniela Sandu. "Am avut o copilărie fericită, în care am călătorit foarte mult şi am avut parte de evenimente interesante, care m-au ajutat să mă dezvolt armonios."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies