Cine a fost designerul Stephan Pelger. “Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă!"

Cine a fost designerul Stephan Pelger. “Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă!
Cine a fost designerul Stephan Pelger. “Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă!"

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi din țară. Însă știați că acesta a iubit o singură dată în viața sa?

Aflați din rândurile următoare cine a fost mai exact  Stephan Pelger.  În plus, descoperiți și cum a ajuns acesta să se bucure de succesul în cariera sa, dar și care a fost prima și singura poveste de iubire pe care a trăit-o.

Ce vârstă avea  Stephan Pelger

Cine a fost designerul Stephan Pelger
Cine a fost Stephan Pelger[Sursa foto: Facebook]

Stephan Pelger  s-a născut pe data de 8 octombrie 1979, în Brașov. 

Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă, pentru că am nimerit la o familie care nu doar că m-a adoptat, ci chiar îmi este familia adevărată, familia mea, părinţii mei. N-am avut curiozitatea nici măcar o zi să aflu care îmi sunt rădăcinile adevărate. Mama m-a încurajat tot timpul să-mi urmez abilităţile creative, deoarece, fiind artist, era un pic mai libertină decât tata.

Tata era sever, dar a înţeles că nu pot să devin preot sau doctor sau avocat, era clar că un singur drum era calea mea.”, a menționat Stephan Pelger.

Citește și: Stephan Phelger a murit! Designerul a fost găsit fără suflare în casă! "S-a constatat decesul."

stephan pelger varsta
Cine a fost Stephan Pelger[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Sunt foarte toxice. Și pierzi controlul asupra lor!” Stephan Pelger s-a confruntat cu depresia. Designerul lua pastile ca să poată dormi

Ce studii avea Stephan Pelger

Stephan Pelger  a realizat studiile în cadrul Școlii Populare de Artă, iar apoi, odată cu pasiunea sa pentru modă, a absolvit studiile și la Institutul de Modă de la Viena.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Se pare că încă din timpul studiilor, Stephan Pelger a început să realizeze schițe, pentru ca la sfârșitul fiecărui an, să prezinte o nouă colecție.

Odată cu înaintarea în vârstă și cu momentul în care acesta a creat o colecție pret-a-porter casual-sic, a revenit în țară și și-a deschis o firmă numită “One step forward – Stephan Pelger”. Astfel, prima colecție a lui Stephan Pelger a fost lansată în cadrul Festivalului de Modă de la Iași.

Le-am zis tuturor colegilor de şcoală că vreau să devin designer, ei r âdeau de mine la momentul respectiv, în momentul ăsta pot să le dau peste nas.”,

a mărturisit  Stephan Pelger.

stephan pelger studii
Cine a fost Stephan Pelger[Sursa foto: Facebook]

Cine a fost Stephan Pelger

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi din țară. Acesta a reușit să devină cunoscut, atât în țara noastră, cât și în străinătate, iar de-a lungul carierei sale, a lansat nenumărate colecții prezentate pe podiumurile celebre de la Milano, Paris, Veneția, Berlin și nu numai.

Cu toate acestea, atunci când venea vorba despre viața sa personală, Stephan Pelger nu a fost prea generos cu detaliile, ci mai degrabă considera că este mai bine să își țină viața, privată. În ciuda acestui fapt, designer-ul a povestit câteva aspecte legate de copilăria sa, dar şi despre drumul său în profesia de creator de modă.

Dragostea pentru modă – este o vocaţie, de la 2 – 3 ani, desenez, pictez, am început să studiez pian, vioară, flaut.

Până la urmă am ales designul vestimentar, tot de mic îmi plăcea să mă îmbrac frumos,  părinţii mei m-au susţinut, m-au îndreptat către această direcţie, nu mi-au spus «Vreau să devii preot ca tata sau muzician ca mama».”, a declarat Stephan Pelger.

stephan pelger biografie
Cine a fost Stephan Pelger[Sursa foto: Facebook]

Prima și singura poveste de dragoste a lui Stephan Pelger

Deși  Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi din țară, acesta a avut o singură relație serioasă și o singură poveste de dragoste în care a simțit fluturi în stomac. Se pare că această primă poveste de iubire a avut loc chiar la vârsta de 18-19 ani.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Prima și singura poveste de dragoste a fost una de dragoste, exact așa cum scrie în carte, cu fluturi în stomac. Din păcate, băiatul respectiv a murit la scurt timp după, într-un accident de mașină și eu de atunci n-am mai avut niciodată o relație.(...)

Eram neoficial împreună, numai mama știa că suntem împreună, a avut un accident de mașină, eu eram deja în primul an de facultate la Viena, aveam 19 ani deja. Am aflat vestea că a avut un accident, a intrat un tir în mașina lui și mama l-a îngrijit până în ultima zi când a murit. Eu nu l-am mai văzut.(...) Altă relație eu nu am mai avut.”, a mărturisit acesta.

Cum a murit Stephan Pelger

stephan pelger wikipedia
Cine a fost Stephan Pelger[Sursa foto: Facebook]

Stephan Pelger a fost găsit spânzurat in propria casă de către un vecin.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”,  se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Lidia Fecioru. „Nu aș putea spune că am un caracter tare”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies