Elena Marin a fost eliminată de la Survivor România – 8 iulie 2021. Cum arată tenul Elenei Marin

cine a fost nominalizat la survivor 8 iulie 2021
Elena Marin a fost eliminată de la Survivor România – 8 iulie 2021. Cum arată tenul Elenei Marin

Survivor România – 8 iulie 2021. Cine a câştigat imunitatea în semifinale la Survivor România

Ultima săptămână a competiţiei fenomen, Survivor România 2021 a fost aşteptată cu sufletul la gură, de telespectatorii fideli ai show-ului. Ediţia de joi, 8 iulie 2021 a prezentat în premieră un joc diferit faţă de ce a fost în competiţie până acum. De asemenea noutatea a fost şi faptul că utima parte a ediţiei, momentul consiliului de nominalizare a fost prezentat în direct din republica Dominicană.

Cei cinci concurenţi rămași în concurs sunt Zannidache, Elena Marin, Marius Crăciun, Andrei Dascălu şi Maria Chitu. Sâmbătă, 10 iulie 2021, se va desemna marele câştigător de la Survivor România 2021.

Cine a câștigat imunitatea la prima semifinala de la Survivor România – 8 iulie 2021

Jocul din prima semifinală a fost unul intens şi fiecare concurent a încercat să răzbată în fata adversarului, mai ales că miza a fost una mare...

imunitatea mult râvnită.  Marius Crăciun a fost cel care a câştigat imunitatea personală în cadrul competiţiei.

Citeste si: //UPDATE 8 iulie 2021// Cine câştigă Survivor România 2021. Ce poţi vizita în Republica Dominicană

Marius Crăciun:" Mă simt foarte bine, foarte dulce. La început când am văzut traseul și final, nu mă așteptam să fiu priceput la aruncările la coș.

De-aia am avut o aruncare din oală, dar se pare că a funcționat. La prima intrare cu Maria știam că aruncă foarte bine și credeam că nu am nicio șansă. A fost un meci strâns, apoi cu Zanni am întors scorul și m-am calificat în finală cu Elena.

Știam că trebuie să rămân concentrat la fiecare aruncare de minge și am reușit. Uneori când mă subestimez reușesc să mă surprind, la unele aruncări.

Resimt o durere de musculatură, dar mă bucur că astăzi am reușit să dau tot și m-am salvat astăzi. Îi felicit pe toți."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

După Marius Crăciun, al doilea semifinalist a fost Andrei Dascălu.

Andrei Dascălu:" Sunt foarte fericit.

Aveam mare nevoie de această victorie. Mă bucur că eu și Marius avem locurile asigurate în ultimii patru. Mă bucur că am putut demonstra că îmi merit locul aici."

survivor 8 iulie 2021

Cine a câştigat votul publicului la Survivor România – 8 iulie 2021

UPDATE 00:30: În cursa pentru votul publicului au intrat Maria Chițu, Elena Marin și Zanni.

Elena Marin a fost eliminată de la Survivor România.

Elena Marin: „A fost o expriență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas. Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici.

În același timp îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final. Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut. Mulțumesc Survivor pentru șansa pe care mi-au oferit-o, că de fiecare dată ne-ați susținut în mod egal. Ați fost ca un tătic pentru noi, mulțumesc producției, oamenilor care și-au desfășurat munca cot la cot cu noi și au trăit în aceleași condiții, departe de familii. A fost un proiect unic, pe care nu-l voi uita niciodată”, a spus Elena Marin.   

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Survivor România – 8 iulie 2021. Cum arată tenul Elenei Marin

Şase luni în jungla dominicană şi-au spus cuvântul pentru Elena Marin din echipa Faimoşilor. Căldura toridă din Republica Dominicană, lipsa unei hrane consistente şi constante, dormitul în frig ploaie, vânt, soare şi-au pus amprenta pe fata tinerei dansatoare.

În seara difuzării consiliului în direct, s-a putut observa că tenul Elenei Marin a suferit nişte transformari majore.

Puţini sunt cei care ştiu ca uleiul de cocos poate face minuni asupra tenului. Uleiul de cocos elimină microbii de la nivelul pielii şi combate coşurile. Toate aceste beneficii sunt oferite datorită acidului lauric care este eficient în oprirea dezvoltării bacteriilor.

Uleiul de cocos are puterea de a reduce inflamaţia şi totodată, hidratează excelent pielea uscată şi favorizează vindecarea cicatricilor la nivelul acesteia. 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Daniel Pavel, ultimele declarații înainte de începerea semifinalelor Survivor România: "Suntem concentrați"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies