Cine a fost eliminată de la Bravo, ai Stil! în data de 9 iunie 2023

cine a fost eliminata la bravo ai stil 9 iunie 2023
Cine a fost eliminată de la Bravo, ai Stil! în data de 9 iunie 2023

Concurentele de la emisiunea de fashion, difuzată pe postul Kanal D2, au avut parte de o gală concept inedită.

Cu idei sau fară, tematica le-a dat bătăi de cap unor concurente ale emisiunii Bravo, ai Stil!. „Litoral anii 2000” a reprezentat un concept greu de abordat, mai ales că fiecare concurentă trebuia să aducă și noutatea în ținută să.

O premieră a fost faptul că trei concurente au reușit să obțină cate 15 puncte pe linie. Câștigătoarea serii a fost Maria, care a obținut și imunitatea, conform regulamentului concursului de fashion.

Cine a părăsit Bravo, ai Stil!, în gala de vineri seara?

Citește și: Cine este Beatrice de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. „Mă ocup cu desing vestimentar, dar sunt și economist”

Iris[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine a fost designerul Stephan Pelger. “Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă!"

Iris a ales o ținută spectaculoasă în nuanțe de roz. Tematica i-a venit că o mănușa, chiar dacă în acei ani, tânăra roșcată avea doar 2 ani.

Maurice Munteanu: Dragă, ai controlat foarte bine accesorizarea. Ai inclus toate elementele specifice acelei perioade, inclusiv zonei muzicale, litoralului și așa mai departe. Tema nu era plajă, litoral, asta poate să însemne orice. Ai dozat foarte bine elementele, așa fel încât tot acest ansamblu kitschos este dezirabil, plăcut ochiului.

Alexandru Abagiu: Și mie îmi place foarte mult. Vreau să aplaud calitatea pieselor pe care le-ai adus în platou. Sunt foarte bine realizate, totul stă mănușă pe tine. Părul mă ducă cu gândul la anii 2000. Vreau să vedem și încălțările. Încălțările sunt foarte bine plasate în acest context și merge foarte bine accesorizarea asta cu blană peste ele. Un look impecabil, bravo!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Iris: Costumul e făcut la comandă. E ideea mea în totalitate, făcut la comandă, fără probă. Astăzi de dimineață l-am probat pentru prima dată.

Raluca Bădulescu: Este excepțională! Bravo! Ești splendidă! Se vede că îi priește concurența lui Iris, că altfel se lasă pe tânjeală.

Cum s-a descurcat Rebecca în prima gala de la Bravo, ai Stil!

Rebecca [Sursa foto: Instagram]

In prima gală, Rebecca nu a cucerit foarte mult jurații. Cu multe minusuri vestimentare, mulatra de la Bravo, ai Stil! a încercat să respecte tema.

Alexandru Abagiu: Sunt niște chestii care scârțâie. Mie îmi dă vibe mai mult de Texas decât de litoral. Mă duci cu gândul la Beyonce, ceea ce e bine. Nu îmi place pălăria pentru că e foarte purtată, uzată.

Rebecca: Așa e modelul, e ars.

Alexandru Abagiu: E un look care scârțâie pe mai multe niveluri.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Raluca Bădulescu: Ai vrut să iei prea multe piese și prea multe zone într-o singură ținută. Haina e pe anii 2000. Tu ai vrut să aduci în actualitate povestea. Ai adus fusta roz, pălăria nu are nicio legătură cu restul ținutei.

Maurice Munteanu: Mie mi-a plăcut foarte mult momentul. O parte este că nu e neapărat foarte glam. Ești în temă și nu ești în temă. Problema este alta, ținuta putea să fie mai ofertantă. Eu aș fi pus încălțările specifice, aș fi renunța la treaba asta de jambiere. Ținuta nu e rea, dar nici nu e foarte bună.

Raluca Bădulescu: Ținuta bună, momentul mișto, lipsea aerul ăla de faleză.

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai Stil! în data de 9 iunie 2023

Beatrice[Sursa foto: Instagram]

După defilările tuturor concurentelor, Ilinca Vandici a anunțat clasamentul dar și faptul că este o ediție eliminatorie. Cea care a părăsit competiția de fashion a fost Beatrice.

Beatrice:  Vă pup și vă iubesc pe toți, chiar dacă uneori a părut că vă atac sau am fost poate dură. Nu a fost cu rea intenție, a fost doar pentru că am muncit extrem de mult și uneori nu mi-a ieșit. Îmi este foarte greu să accept când nu îmi iese asta, în general. Vă mulțumesc foarte mult pentru absolut tot, sunt recunoscătoare. Cred că Bravo, ai stil este ultimatumul meu în modă, în sensul în care am terminat cei trei ani și aici am învățat cum să îmi pun în valoare creațiile.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine a fost designerul Stephan Pelger. “Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies