Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 25 decembrie 2021 . Cum au arătat ţinutele concurentelor în Gala specială de Crăciun

cine a fost eliminata de la bravo ai stil 25 decembrie 2021
Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 25 decembrie 2021 . Cum au arătat ţinutele concurentelor în Gala specială de Crăciun

Bravo, ai stil! Celebrities - 25 decembrie 2021. Ce concurentă a fost eliminată în gala de sâmbătă seara

Gala emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities a fost un adevărat spectacol. Ediţia specială de Crăciun difuzată sâmbăta seara, la ora 22:00, pe postul Kanal D a surprins prin ţinute impresionante, atent alese de concurentele rămase în competiţie. În urmă cu doar o săptămână, Nicoleta Dragne a părăsit competiţia, după ce a obţinut cel mai mic punctaj în fata adversarei sale Mellina. Bella Santiago a intrat în concurs, pentru a demonstra că este talentată și poate deveni un reper în fashion.

Citeste si: CV: ADINA HALAS. Cine este și ce nume are în buletin, concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

cine a fost eliminata de la bravo ai stil 25 decembrie 2021

Citeste si: MELLINA: Cine este Mădălina Dumitru. Biografia concurentei de la Bravo, ai Stil! Celebrities

Nicoleta Dragne a precizat câteva lucruri în momentul în care a aflat verdictul final al eliminării: "Știam, de aia sunt calmă.

De aceea nu am nicio emoție. Îmi pare rău doar că eu nu sunt un om de televiziune, nu fac asta mereu, dar ştiu cum funcționează lucrurile și ştiu că nu ţine de mine. Nu ţine numai de tine și când nu mai deții tu controlul și nu ţii frâiele, iți pare rău că nu mai ești acolo, dar nu ai de ce să suferi pentru că nu a depins de tine.
Mă bucur că v-am cunoscut pe toți.",
a spus Nicoleta Dragne.

În ediţia specială de Crăciun, concurentele s-au pregătit temeinic pentru a suprinde juraţii cu ţinute şi momente bine gândite. Totodată, Ilinca Vandici a specificat că acest Crăciun este o premieră pentru cele şapte sezoane de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, MAURICE MUNTEANU. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

“Este o noapte magică, vă doresc din suflet ca această sărbătoare să  vă aducă pace, liniște, împlinire și multă iubire. În Gala de Crăciun “ Bravo, ai stil! Celebrities” v-am pregătit o ediție de zile mari, avem momente unul și unul. Crăciun fericit, tuturor! Sunt emoționată, este o premieră, după 7 sezoane, este primul Crăciun pe care îl petrecem împreună alături de telespectatori ”, a spus Ilinca Vandici în

cadrul emisiunii.

Cum a arătat clasamentul stelelor de la Bravo, ai Stil! Celebrities, în data de 25 decembrie 2021

Punctele oferite de juraţi pentru concurente au fost:

Bella- 15 puncte

Ruxi – 14 puncte

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Raluca Dumitru – 13 puncte

Viviana Sposub – 13 puncte

Amna – 10 puncte

Adina Halas – 9 puncte

Mellina – 7 puncte

Cine a fost eliminată de la  Bravo, ai Stil! Celebrities în data de 25 decembrie 2021

Victor Slav a oferit 1 punct Bellei Santiago şi 1 punct Amnei.

În urma punctelor oferite de Victor Slav şi juraţi, gala a fost câştigată de Bella Santiago. Această ediţie Bravo, ai Stil! Celebrities, nu a fost una eliminatorie.

Cum au arătat ţinutele concurentelor de la Bravo, ai Stil! Celebrities în data de 25 decembrie 2021

Bella

Ruxi

cine a fost eliminata la bravo ai stil

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Raluca Dumitru

cine a fost eliminata la bravo ai stil

Viviana Sposub

Amna

Adina Halas

bravo ai stil 25 decembrie 2021

Mellina



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Amna. „Îmi amintesc că am renunțat la ratele de leasing la prima mașină, pe care am returnat-o, ca să reușesc să scot pe piață prima piesă."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies