Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 30 octombrie 2021. Cum au arătat ţinutele concurentelor în gala eliminatorie Avant-Garde

 bravo ai stil 30 octombrie 2021
Concurentele propuse pentru eliminare

Bravo, ai stil! Celebrities - 30 octombrie 2021. Ce temă au avut de abordat concurentele.

Gala emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities difuzată în data de 30 octombrie 2021, la ora 22:00, pe postul Kanal D a fost un adevărat spectacol pentru publicul telespectator. Concurentele Anda Adam, Nicoleta Dragne, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Raluca Dumitru, Ioana Filimon şi Viviana Sposub au avut de abordat tema Avant-Garde... adaptată pentru ziua de Hallowen. Concurentele şi-au dat toată silinţa pentru a impresiona juriul format din: Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu şi Tibi Clenci.

Ce procentaje au obţinut cele trei concurente propuse pentru eliminare la Bravo ai Stil! Celebrities- 30 octombrie 2021

În urma jurizării concurentele au obţinut următoarele punctaje:

Ruxi – 20 puncte

Mădălina Pamfile – 16 puncte

Anda Adam – 14 puncte

Viviana Sposub – 11 puncte

Nicoleta Dragne – 10 puncte

Raluca Dumitru – 8 puncte

Ioana Filimon – 7 puncte

Sensy – 6 puncte

După afişarea tabelului cu punctajul, inimile au început să bată tare pentru pentru Sensy şi Ioana Filimon. Anda Adam s-a alăturat şi ea, celor două concurente aflate în faţa juraţilor.  Procentajul voturilor obţinut de două dintre concurente a fost de 8,1%. La o diferenţă mică, una dintre concurente a avut 7.8%.

Cine a fost eliminată de la  Bravo ai Stil! Celebrities în data de 30 octombrie 2021

Citeste si: CITEȘTE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

cine a fost eliminata de la bravo ai stil 30 octombrie 2021
Ilinca Vandici si Sensy[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: NOUTATE: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Concurenta care a părăsit competiţia Bravo ai Stil! Celebrities a fost Sensy.

Împăcată cu situaţia şi mai ales cu tot parcursul ei în concurs, Sensy a precizat "Mă bucur că am fost aici şi vă mulţumesc tare mult pentru tot."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ilinca Vandici a comentat: "Îmi pare rău că nu te-am cunoscut aşa cum eşti pe Instagram, dar mă bucur că ai fost aici.

Eşti absolut superbă, vom fi cu ochii pe tine, să străluceşti."

Pe contul ei de Instagram Sensy a precizat:

"În seara aceasta am părăsit competiția Bravo ai stil cu zâmbetul pe buze pentru că, da s-a terminat pentru că da a fost o experiență interesantă, poate nu la fel de frumoasă pe cât mi-aș fi dorit dar am învățat mai devreme sau mai târziu ca prin orice situație prin care trec să iau tot ce este mai bun.

Trebuie să vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea voastră pentru că doar datorită vouă am reușit să rezist atât de mult în această competiție.

Am învățat să mă bazez doar pe mine și pe instinctele mele, am învățat că da există oameni care te apreciază, te ajută și te susțin fără să îți ceară nimic în schimb și da am învățat că există și oameni care atunci când dai de greu nu-ți mai răspund la telefon.

Viața este atât de frumoasă și îmi pare atât de rău că m-am lăsat afectată o perioadă bună de timp viața este plină de lecții care ne ajută să devenim și mai buni și da Bravo ai stil pentru mine a fost o lecție importantă."

Cine este Sensy şi cum şi-a ales acest nume

Sensy[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tânăra bloggerită, născută în data de 28 mai 1990 şi-a ales numele Sensy, pentru că o caracterizează întru totul. Pe blogul ei a explicat că sensibilitatea ei este dusă la extrem, de multe ori.

„Cum a luat naștere acest nume, toată lumea mă întreabă, mulți intuiesc bine răspunsul corect – de la sensibilă, da chiar sunt, chiar dacă nu par (ăsta e un lucru bun, sper), sunt atât fizic, cât și emoțional, corpul, pielea sunt foarte sensibile, orice lovitură provoacă o vânătaie care mă ține 4-5 zile bune, problemele cu acneea de care vă povesteam în articolul trecut, orice înțepătură de țânțar etc. Sunt sensibilă, plâng la filme, la animale chinuite, la bătrâni amărâți, la povești impresionante, da, recunosc, e ceva rău în asta?” a precizat Sensy.

Cum au arătat ţinutele concurentelor în gala eliminatorie din 30 octombrie 2021

Ruxi – 20 puncte

eliminare bravo ai stil 30 octombrie 2021

Mădălina Pamfile – 16 puncte

Anda Adam – 14 puncte

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Viviana Sposub – 11 puncte

cine a fost eliminata de la bravo ai stil

Nicoleta Dragne – 10 puncte

Raluca Dumitru – 8 puncte

cine a fost eliminata de la bravo ai stil aseara

Ioana Filimon – 7 puncte

Sensy – 6 puncte

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

CV TIBI CLENCI: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies