„Cine are o soacră bună, îi face cadouri.” Gabriela Cristea, la cumpărături pentru mama lui Tavi Clonda! Ce cadouri i-a făcut prezentatoarea TV soacrei sale?

„Cine are o soacră bună, îi face cadouri.” Gabriela Cristea, la cumpărături pentru mama lui Tavi Clonda! Ce cadouri i-a făcut prezentatoarea TV soacrei sale?
„Cine are o soacră bună, îi face cadouri.” Gabriela Cristea, la cumpărături pentru mama lui Tavi Clonda! Ce cadouri i-a făcut prezentatoarea TV soacrei sale?

Gabriela Cristea își răsfață soacra.

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice.

Recent, prezentatoarea TV a plecat la cumpărături pentru a-i face soacrei sale cadouri și le-a povestit urmăritorilor săi din mediul online ce a cumpărat.

Gabriela Cristea, la cumpărături pentru mama lui Tavi Clonda! Ce cadouri i-a făcut prezentatoarea TV soacrei sale?
Familia Clonda[Sursa foto: Instagram]

Gabriela Cristea, cadouri pentru mama lui Tavi Clonda

Citește și: „A fost cataractă avansată și din acest motiv nu a putut să îmi pună un cristalin bifocal.” Tavi Clonda și-a însoțit mama la controlul de după operație! Care este starea sa în momentul de față

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gabriela Cristea, la cumpărături pentru mama lui Tavi Clonda! Ce cadouri i-a făcut prezentatoarea TV soacrei sale?
Familia Clonda [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Punem și niște ulei de măsline și ingredientul surpriză.” Rețeta Gabrielei Cristea de doradă cu sos grecesc de lămâie. Cum prepară vedeta peștele și care este ingredientul secret din sos?

Deși cu părinții săi nu a avut niciodată o relație apropiată, Gabriela Cristea se înțelege foarte bine cu soacra sa. Mama lui Tavi Clonda este foarte implicată în creșterea nepoatelor sale, iar de aceea, prezentatoarea TV îi răsplătește din când în când ajutorul cu mici atenții.

De data aceasta, prezentatoarea TV i-a cumpărat soacrei sale mai multe oale și instrumente de bucătărie, pe care să i le ofere în dar.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Am zis să mă opresc să-I cumpăr soacrei mele niște oale. Săraca, are oale din 1900 toamna și nu sunt nici cele mai calitative. M-a rugat ea să îi cumpăr niște oale. Îmi trebuie cel puțin 3-4 măsuri de oale, pentru că are nevoie să gătească. Au aici diverse vase de gătit, dar eu vreau să îi iau ceva de inox. Vreau unele mai grele și cu capac dublu, ca să reziste o viață.

Până acum avem 3 dimensiuni. Ne-ar trebui și una mai mare în care să facă ciorbă și când venim și noi în vizită. Măcar încă una să-i mai iau și o să-i iau și o tigaie. O să încerc să îi găsesc una cu un mâner care să poată fi ținut cu ușurință. Îi iau o crăticioară din asta, pe care să o poată băga și la cuptor. Am 4 oale pentru soacra mea.
Trebuie să mai cumpărăm capace la toate oalele și să îi găsesc o tigaie antiaderentă. Cine are o soacră bună, îi face cadouri. Bonus, m-am gândit să îi cumpăr și un polonic. Vreau să îi iau și mănuși din astea de unică folosință, pentru că are probleme cu mâinile și aș vrea să îi fie mai ușor.”
, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Când am născut primul copil, m-a sunat și mi-a zis să mai cumpăr o noapte la spital. Bătea crivățul prin sufragerie. Are calitățile lui, dar bani nu prea avea!” Andreea Ibacka, despre Cabral

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies