Chef Doru Serban de la "Draga mea prietena" a pregatit un tort delicios!
Costul estimativ pentru 10 persoane este de 40 de lei.
Ingrediente
Pentru blat:
4 oua
4 linguri faina
4 linguri de zahar
Coaja de la o portocala
Extract de vanilie
Pentru crema:
6 oua
400 ml lapte
150 g zahar
Un plic gelatina
400 ml frisca lichida
Fructe de primavara
Menta proaspata
Mod de preparare
Se face un pandispan dupa reteta clasica
Se taie blatul de pandispan si se pune la baza unei forme de tort.
Se adauga fructele intr-un mod estetic, apoi se toarna crema.
Crema
Se mixeaza ouale cu zaharul pana cand acesta se dizolva, apoi, dupa ce s-au dublat in volum, se adauga laptele, se pune totul pe foc si se amesteca energic pana cand se ingroasa.
Se adauga gelatina inmuiata in prealabil in cateva linguri de apa rece, apoi se lasa sa se raceasca putin.
Se adauga frisca batuta bine, apoi, crema obtinuta se toarna peste fructe. Se niveleaza frumos, se orneaza cu menta si cu fructe, apoi se da la rece cateva ore.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro