Cine e bărbatul deghizat ca membrii Carla's Dreams: „Mă simt ca la examen”

Cine e bărbatul deghizat ca membrii Carla`s Dreams:  „Mă simt ca la examen”
Cine e bărbatul deghizat ca membrii Carla`s Dreams: „Mă simt ca la examen”

Fanii emisiunii au avut parte de o surpriză de proporții. Cine se ascundea în spatele măștii purtate ca membrii formației Carla's Dreams.

Ediția de aseară a emisiunii „Românii au talent” l-a adus în fața telespectatorilor și a juraților pe unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România.

Un toboșar cu mască precum cea a artiștilor formației Carla`s Dreams a urcat pe scenă și i-a uimit pe toți. Jurații, dar și prezentatorii emisiunii și cei prezenți în sală, s-au întrebat cine este misteriosul personaj care și-a demonstrat talentul incontestabil pe scena emisiunii.

Ei bine, este vorba despre Petru Moiseev, care este chiar… toboșarul trupei Carla`s Dreams, dar și al altor trupe și artiști, precum  Arsenium LatinoAmerica, Aliona Moon, Angry Band și Dan Bălan. 

„După cum are tobele aranjate, e un super toboșar. Ar trebui să fie năprasnic”, a presupus Andi Moisescu înainte ca Petru Moiseev să își înceapă numărul care i-a ridicat pe spectatori în picioare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Petru Moiseev
Petru Moiseev

”De unde ai venit?”, l-a întrebat Smiley pe toboșar. ”Din Chișinău”, a răspuns acesta. ”Aaaa, e Carla`s Dreams”, a intervenit Pavel Bartoș, însă curând și-a dat seama că nu este vorba despre solist. ”Nu e, mă”, a considerat Smiley, apoi el și Pavel i-au urat succes și ”baftă multă” toboșarului.

Iar acesta nu a dezamăgit pe nimeni cu numărul său. 

Petru Moiseev
Petru Moiseev

Petru Moiseev, artist cu acte în regulă

După ce s-a ridicat de la tobe, Petru Moiseev a primit aplauze la scenă deschisă din partea tuturor. ”Mă cheamă Petruț, vin din Chișinău. Fac asta de la 9 ani, iar acum sunt lector academic în Chișinău. Mă simt ca la examen”, a spus toboșarul.

Și, firește, a primit patru de ”Da” din partea juraților.

Citeste si: Carmen Grebenișan iubește din nou: „Iubitul meu este un erou”

„Poate era vreun cunoscut, de-aia și-a pus și masca, cel mai șmecher tobar pe catre l-am avut noi pe-aici”, a concluzionat Andi Moisescu.

Pe pagina sa de Facebook, Petru s-a dat de gol, arătându-le tuturor că se uită la emisiune, la momentul său atât de apreciat.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

O fosta concurenta de la “Bravo, ai stil!”, la concertul “Carla’s Dreams” de la Londra! Ce s-a intamplat in timpul spectacolului

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista

Ce părere au avut copiii lui Bebe Cotimanis și ai iubitei sale despre relația dintre ei? „Vă împăcați, vă certați, noi nu avem treabă, noi suntem surori.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies