Cine e noul concurent de la ”Puterea Dragostei”! Hamude a venit să cucerească inimi

Cine e noul concurent de la ”Puterea Dragostei”! Hamude a venit să cucerească inimi
Cine e noul concurent de la ”Puterea Dragostei”! Hamude a venit să cucerească inimi

Noul concurent intrat în Casa Puterea Dragostei a venit pentru a cuceri inimi. Citește mai jos pentru a afla cine este noul concurent care a intrat în jocul iubirii.

Fetele au vorbit despre venirea unui băiat nou în Casa Puterea Dragostei. Criteriile fetei sunt diferite, unele dintre acestea preferând să aibă mușchi și tatuaje, iar alte concurente consideră că aspectul fizic nu e chiar atât de important pentru formarea unei relații.

Citeste si: Este oficial! Roxana, descalificată de la Puterea Dragostei

Noul concurent intrat în Casa Puterea Dragostei se numește Hamude și are 31 ani.

Tânărul a venit în emisiune pentru a cuceri inimile fetelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

”Mi-am permis și eu să vă aduc un cadou la fiecare”, au fost primele cuvinte ale lui Hamude. Tânărul le-a oferit câte un plic cu brățări.

Citeste si: Poţi avea şi tu boala Ronei Hartner: tumoră colon. Simptome pe care nu trebuie să le ignori, E FATAL şi nu doare în stadiul incipient

”Mama e româncă și tata e arab. Sunt la dispoziția voastră. Sincer, nu-mi doresc să plece nimeni, vreau să mă integrez. Fac 32 de ani. Am venit să transform casa asta din puterea prieteniei în puterea dragostei. Mi se pare aici că e mai mult puterea prieteniei”, a spus Hamude în discuția cu fetele.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Silvia Popescu, castigatoarea a doua sezoane “Bravo, ai stil!”, revine in fata juratilor emisiunii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies