Cine este Jill Biden. Joe Biden: "Jill mi-a dat viața înapoi. M-a făcut să încep să cred că familia mea poate fi din nou întreagă”

Cine este Jill Biden. Joe Biden:
Cine este Jill Biden. Joe Biden: "Jill mi-a dat viața înapoi. M-a făcut să încep să cred că familia mea poate fi din nou întreagă”

Joe Biden și Jill Biden s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 40 de ani, iar relația lor a devenit, de-a lungul timpului, extrem de solidă. Prima Doamnă a Americii l-a ajutat pe actualul președinte să treacă peste două tragedii.

Președintele SUA, Joe Biden, are o poveste de viață impresionantă. Și-a pierdut prima soție și fiica în urma unui accident, în 1972. Actuala sa soție, Jill Biden, a fost cea care l-a ajutat pe acesta să-și revină după cumplita tragedie.

Joe Biden a fost refuzat de 5 ori de actuala soție

Citeste si: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden. Ce simbolizează culoarea cravatei purtate de Klaus Iohannis

Citeste si: Cine este JOE BIDEN. În 1966, președintele a fost marcat de o tragediei în care și-a pierdut soția și fiica

Cine este Jill Biden

Președintele Statelor Unite ale Americii a impresionat încă de la mitingurile electorale. Iubirea față de soția sa a fost demonstrată prin doar câteva cuvinte: "Bună ziua, sunt soțul lui Jill Biden”, așa s-a prezentat politicianul.

Povestea de iubire dintre cei doi a început ca în filme. Fratele lui Joe Biden a pus la cale un blind date și astfel, acesta avea să o cunoască pe actuala soție.

Până să apară Jill în viața lui, președintele SUA trecuse printr-o adevărată tragedie. În 1972, soția lui, Neilia, și fetița, Naomi, în vârstă de un an, și-au pierdut viața în urma unui accident de mașină. Joe

Biden a rămas cu doi băieți din această căsătorie, iar în 1981, avea să devină din nou tată de fată, de data aceasta cu Jill.

Cum a inceput poveste de dragoste dintre Jill Biden si Joe Biden

Citeste si: Câţi bani îi intră în conturi lunar lui Carmen Iohannis, soţia preşedintelui. Pentru mulţi romani această sumă este doar un vis!

Cei doi nu s-au căsătorit imediat, și nu pentru că actualul președinte SUA nu ar fi dorit asta, ci pentru că Jill îi refuzase cererea de 5 ori!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Până și cei doi băieți ai lui Joe Biden s-au rugat de aceasta, pentru a accepta să devină soția tatălui lor.

Cu ce se ocupă Prima Doamnă a Americii

jill biden varsta
Jill Biden[Sursa foto: Instagram]

Jill Jacobs s-a născut pe 3 iunie 1951, în New Jersey, dar a copilărit în Wilow Grove, Pennsylvania. A mai avut 4 surori, iar tatăl ei lucra la bancă, în timp ce mama a fost casnică.

La 15 ani, Jill a decis să studieze moda, iar în timpul colegiului l-a cunoscut și pe cel care avea să-i devină soț în 1970, Bill Stevenson.

Prima Doamnă a Americii a studiat la Universitatea Delaware, la Colegiul de Arte și Științe. În timpul facultății, a lucrat și ca model.

Căsnicia cu Bill Stevenson a durat doar 4 ani. S-au despărțit în 1974, iar un an mai târziu s-a pronunțat și divorțul. Tot în 1975, Jill l-a cunoscut și pe Joe Biden, în anul în care a și terminat facultatea.

”Eram o femeie în toată firea. Mergeam la întâlniri cu tipi care purtau în general jeanși, tricou și saboți. Când a apărut Joe la mine la ușă, îmbrăcat într-o haină sport și mocasini, mi-am zis că asta n-o să meargă nici într-un milion de ani. Dar am fost să vedem «Un bărbat și o femeie» la cinematograf, iar asta ne-a impresionat profund”, a povestit Jill Biden.

Jill Biden
Jill Biden[Sursa foto: Instagram]

Prima Doamnă a Americii este cu 9 ani mai mică decât soțul ei, dar diferența de vârstă nu a contat deloc în relația lor.

Jill a lucrat inițial ca profesor suplinitor în școlile publice, după care a devenit profesoară de engleză la un liceu din Wilmington.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

L-a ajutat și pe soțul ei, cu care a lucrat în Senat. Chiar și după ce s-a căsătorit cu Joe Biden, Jill a continuat să lucreze ca profesor. Mai mult, și-a luat și Masterul în educație, asta deși era însărcinată cu fiica ei și a lui Joe Biden, Ashley. După ce a adus-o pe lume pe micuță, a stat doi ani acasă și s-a ocupat de creșterea acesteia, dar a avut grijă și de cei doi băieți ai soțului.

Pasiunea pentru meseria de profesor a făcut-o însă să se întoarcă la muncă și a predat în continuare atât engleza, cât și istoria.

Ce studii are Jill Biden

După 13 ani petrecuți în învățământul liceal, Jill și-a mai luat un master și a început să predea la colegiu. La vârsta de 55 de ani, Prima Doamnă a Americii și-a luat doctoratul în educație.

Nu a renunțat la profesie nici măcar atunci când a devenit soție de vicepreședinte. S-a ocupat în continuare de copiii cu deficiențe emoționale.

Prima Doamnă a Americii este implicată și în activitățile unor organizații non-profit. De altfel, este și președintele ONG-ului Biden Breas Health Initiative.

În plus, Jill Biden a fondat Book Buddies, o organizație care se ocupă de împărțirea de cărți copiilor care nu au posibilități materiale. În 2015, Joe Biden și soția lui au fost loviți de încă o tragedie. Fiul cel mare al politicianului, Beau, a murit la doar 48 de ani, din cauza unui cancer cerebral.

Președintele SUA a fost ajutat din nou de Jill, pentru a putea depăși și acest obstacol, iar relația lor a devenit și mai puternică.

De altfel, Joe Biden a recunoscut în cartea sa, "Promises to Keep" că soția sa a fost cea care i-a dat putere să continue:  "Jill mi-a dat înapoi viața. M-a făcut să încep să cred că familia mea poate fi din nou întreagă”.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies